Düz Örme Alanında Kombine Çözümler

Düz örme sistemlerinin uzman üreticilerinden Stoll, knitelligence® ile sunduğu modern IoT teknolojisiyle kalite ve verimlilikte müşterilerine önemli avantajlar sağlıyor.

  25 Haziran 2018 01:00 Pazartesi
Düz Örme Alanında Kombine Çözümler

Düz örme makinelerinin önde gelen üreticilerinden biri olan Stoll, geleceğin tekstil üretim süreçlerine yönelik yenilikçi bir ağ konsepti sunuyor. Knitelligence® ile tüm yazılım çözümlerini birleştiren Stoll, böylelikle düz örme üretiminin tüm değer yaratım zincirini kapsıyor. Knitelligence®, tasarımdan üretim sürecine kadar her bir bileşen için özel çözümler sunuyor.

Artwork®, autocreate®, M1plus®, GKS, Sintral, PPS, APM ve EKC gibi ürünlerin birbirleriyle etkileşim kurmasıyla, tüm üretim süreci ve aşamalarını birbirine entegre eden Stoll, bu şekilde müşterilerine daha tutarlı iş akışları ve daha kısa, üretim döngüleri ve ayrıca kalite ve verimlilikte artış sunuyor.

Stoll’un modern IoT teknolojisiyle müşteriler, süreçlerini ciddi ölçüde daha verimli olacak şekilde tasarlayabilirken, pazarın gereksinimlerine çok daha esnek bir şekilde yanıt verebilir hale geliyorlar. Stoll’un CEO’su Andreas Schellhammer, konuyla ilgili değerlendirmesinde, “Amacımız, her zaman kendimizi müşterilerimize daha da faydalı olacak şekilde geliştirmektir.  Knitelligence® bu bağlamda önemli bir adım.” sözlerine yer verdi.

Tekstil teknolojileri konusunda köklü bir şirket olan Stoll, dijitalleşme alanında da  standartları belirlemeye devam ediyor. Knitelligence® ayrıca, optimizasyon ve münferit üretim aşamalarının bağlanması yoluyla oldukça verimli düz örme üretimi konusunda müşteriler için önemli bir katma değer yaratıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.