Da Kong ile Çorabın Şekli Değişiyor

Türkiye’de ve dünyada en çok tercih edilen çorap makine üreticilerinden olan Da Kong, ürettiği 3D çorap makinesiyle rakiplerinin önüne geçiyor

  10 Mart 2014 07:26 Pazartesi
Da Kong ile Çorabın Şekli Değişiyor

1956 yılında Tayvan’da, Wen Ying Chao tarafından kurulan Da Kong Enterprise Co. Ltd, 25.000 metrekarelik fabrikasıyla, dünya çapında 40 ülkeye çorap makinesi üretiyor. Yıllık 2.500 makina satışı ile Asya'nın açık ara en büyük çorap makine üreticisi olan Da Kong, artan bu performansı ile son yıllarda dünyanın en büyük ikinci çorap makinesi üreticisi konumundadır.

Türkiye’ye tekstil sektörüne ilk kez 1994 yılında giren Da Kong, 2013 sonu itibarıyla, İstanbul,  İzmit, Tokat, Yozgat, Samsun, Ordu, Kütahya, Kırklareli, Zonguldak’ta 75'e yakın şirkette 3.000'i aşan sayıda makinesi üretim yapıyor.

Daha Fazla Renk

Türkiye’de ve dünyada en çok tercih edilen çorap makine üreticilerinden olan Da Kong, ürettiği 3D çorap makinesiyle rakiplerinin önüne geçiyor.

Tam bilgisayar destekli ve tek silindirli olan DK-B 318 Golden üç boyutlu çorap makineleri ile düz ve desenli, üç boyut etkili, platin ve kapağıyla desenli, yeni geliştirilen kapakla istenilen bölgede havlulu, topuk ve burun iki renkli, iki renk likralı, iki renk lastikli çoraplar üretilebilmesine imkan sağlıyor.

DK-B 318 Golden serisi makineler, 6+1 zemin renginde olduğundan 16 renkle çorap örebilmesine ve farklı renk ve desen kombinasyonlarını, çorap tasarımlarını daha yüksek verimlilikle gerçekleştirmesine imkan veriyor.

Yeni seri DK-B 318, erkek, bayan ve çocuk için uzun, külotlu ve havlu çoraplar ile ayrıca saç, bilek, dirsek ve kafa bantlarının yanı sıra birçok farklı çorap üretiminde kullanılabiliyor. Ayrıca düz ve havlu çorap üretimini aynı kapak ve platinle yapabiliyor.

DK-B 318, yeni geliştirilen kapakla opsiyonel olarak alınabilecek 3 3/4 pusluk 200 iğneli kovan ve tırnakları değiştirerek hem merserize fantezi çorap hem de havlu olarak yapabilmektedir. Aynı zamanda yeni geliştirilen ve opsiyonel olarak alınabilecek kalın iğne kullanılan 3 3/4 pusluk 120 iğneli kovanla 9 numara kalın kışlık çorap yapabiliyor. Yani, yalnızca kovan ve gerektiğinde tırnak değiştirerek 4 mevsim kullanabilme imkanı sağlıyor.

Teknik Özellikleri

Tambursuz, tamamen bilgisayar destekli ve fırçasız servo motor tahrikli olan DK-B 318, DEIMO üretimi fiber optik kablo ile sinyal transferi ve yeni geliştirilen elektrik dalgalanmalarına ve yüksek sıcaklığa daha dayanımlı ve yüksek randımanlı DEIMO 2700 serisi kontrol ünitesine sahiptir.

Geleneksel tek tırnakla kaldırma indirme yerine topukta ve burunda çift tırnak kullanarak kaldırma ve indirme yaparak, toplam 4 tırnakla daha hızlı üretim imkanı sağlayan DK-B 318, geliştirilen performans ve hata raporları sayfasıyla üretim ve hata dataları takip edilmesine imkan sağlayarak maliyetleri en aza indirgiyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.