Ünlü Kadınlar Damat Smokinleriyle Poz Verdi

Sanat ve moda dünyasının önde gelen birçok kadınları, korunmaya muhtaç çocuklar için Damat smokinleri giyerek poz verdi.

  27 Ağustos 2014 09:53 Çarşamba
Ünlü Kadınlar Damat Smokinleriyle Poz Verdi

Erkek giyim markası Damat ve Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı (KORUNCUK) işbirliği ile gerçekleştirilen, Kadın Eli Değerse Dünya Değişir Sosyal Sorumluluk Projesi için Türkiye’nin kendi alanında başarıyı yakalamış kadın ünlüleri Damat smokinleri ile kamera karşısına geçti. Ayten Alpün, Deniz Ülke Arıboğan, Didem Soydan, Esra Oflaz Güvenkaya, Fatoş Yalın, Gonca Vuslateri, Gül Gölge Saygı, Hülya Koçyiğit, Jehan Barbur, Jülide Ateş, Nebahat Çehre, Neslihan Demir Güler, Serra Yılmaz, Şahika Ercümen, Yonca Ebuzziya, Zeynep Özbatur gibi birçok ünlü kadın Damat smokinleri ile Moda fotoğrafçısı Tamer Yılmaz’a poz verdi. Toplumsal hafızada erkeğin güç sembollerini tek tek sahiplene kadınlar vedikleri pozlarla da smokinin de en az iktidar kadar kadına yakışacağını gösterdi.

Proje kapsamında poz veren kadınların yaşam serüvenleri, bilinmeyen yönleri, moda ve sanatla olan ilişkileri, proje kapsamında hazırlanan bir kitapta toplanacak. Hazırlanan kitap, Ekim ayında gerçekleştirilmesi planlanan fotoğraf sergisinde davetlilere sunulacak. Kitap satışı ve sergiden sağlanan gelir ise vakfa aktarılacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.