Texworld Evolution Paris - Le Showroom

Şubat 2021’deki fuarların iptal edilmesinin ardından Messe Frankfurt France, moda endüstrisi için benzersiz bir iş çözümü ile yenilikler sunma amacıyla çalışıyor.

  28 Ocak 2021 09:51 Perşembe
Texworld Evolution Paris - Le Showroom

Şubat 2021 şov etkinliklerinin iptal edildiğinin duyurulması üzerine Messe Frankfurt Fransa ekibi, uluslararası moda oyuncularına, alıcılara ve katılımcılara birlikte çalışmalarını, koleksiyonlarını oluşturmalarını ve bilgi birikimlerini aktarmalarını sağlayacak alternatif bir çözüm sunma amacındaydı.

1-5 Şubat tarihleri arasında Paris'in kalbindeki Atelier Richelieu'da düzenlenecek Texworld Evolution Paris - Le Showroom, alıcıların ve tasarımcıların Apparel Sourcing, Avantex, Leatherworld ve Texworld Paris'ten seçilen bir dizi sergicinin tekliflerini keşfetmesine olanak tanıyacak.

Ziyaretçiler, seçtikleri zaman aralığında davet üzerine iki ana alan etrafında düzenlenen tekstil ve giyim koleksiyonlarına optimum konfor ve güvenlik koşullarında doğrudan erişime sahip olacaklar:

  • Texworld Evolution Paris, Louis Gérin ve Grégory Lamaud'un sanat yönetmenleri tarafından hayal edilen bir Trend Forumu, alıcılara 2022 ilkbahar-yaz modası olacak tekstil ve giyim örneklerinden oluşan bir seçki etrafında hazırlanan yaratıcı bir ilham kitabı sunacak.
  • Kütüphane, profesyonellerin yolculuğunu kolaylaştıracak özel olarak tasarlanmış alanlarda keşfedilecek binlerce numunenin ve bitmiş ürünün kesin bir seçimini kategorilere göre açıklayacak.

Mağazaya geldikleri andan itibaren, alıcılara beklentilerini karşılamaya ve oluşabilecek taleplerine yönelik, numune veya fiyat teklifi için üreticilerle doğrudan teması kolaylaştırmak için özel olarak geliştirilmiş bir dijital araç sağlanacak. Bu nedenle Le Showroom, uluslararası hazır giyim endüstrisi ile tekstil ve giyim alıcıları arasındaki bu temel bağlantının sürdürülmesini sağlamak ve Temmuz 2021 ticaret fuarlarına hazırlanmak için yenilikçi bir cevaptır.

Messe Frankfurt Fransa Başkanı Frédéric Bougeard, “Le Showroom bir yıl içinde Paris'te düzenlenecek ilk uluslararası profesyonel tekstil etkinliği ve moda tedarikini organize etmenin yeni bir yolunu sunuyor. Ekibimin bu eşsiz zamanda müşterilerin beklentilerini karşılamak için zarif bir çözüm geliştirmek için deneyimlerinden yararlanabildikleri için mutluyum. Ticari fuarlarımızın iki fiziksel baskısı arasında değişim desteği olarak ortağımız Foursource ile geliştirilen dijital kaynak kullanımı platformunu tamamlıyor. Ziyaretçilerimize küresel teklife sınırlı da olsa erişim sunmak çok önemlidir ".


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.