Texcare, Sektörün En Önemli Temaları Etrafında Gelişiyor

Frankfurt am Main'de düzenlenecek olan Texcare International, koronavirüs salgınının patlak vermesinden sonra düzenlenecek ilk uluslararası textile-care fuarı.

  02 Temmuz 2021 08:58 Cuma
Texcare, Sektörün En Önemli Temaları Etrafında Gelişiyor

Koronavirüs salgını, profesyonel bir tekstil hizmetinin sağlık sektörü için çok önemli olduğunu şüphesiz ortaya koymuştur. Sertifikalı hijyenik prosesler sayesinde, textile-care şirketleri, bölgelerinde güvenliği garanti edebilir ve tedariklerini güvenilir bir şekilde ulaştırabilir. Buna göre, hijyen, Kasım 2021'de Texcare International'ın en önemli temalarından biridir. Diğer odak noktaları arasında döngüsel ekonomi ile ilgili sürdürülebilirlik, yapay zeka odaklı akıllı çözümler ve dijital müşteri bağlantıları yer alıyor. Yıl sonunda Texcare, geleceğe yönelik iş modellerini tartışmak için doğru takvimde düzenleniyor.

27 Kasım - 1 Aralık 2021 tarihleri ​​arasında Frankfurt am Main'de düzenlenen Texcare International, koronavirüs salgınının patlak vermesinden sonra düzenlenecek ilk uluslararası textile-care fuarlarından biri olacak.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.