TENCEL ile Gündüzden Geceye

Lenzing ile Jeanologia ile birlikte geliştirdiği TENCEL® 24: Day into Night’ koleksiyonu, Kingpins’de tanıtılacak

  10 Ağustos 2015 08:10 Pazartesi
TENCEL ile Gündüzden Geceye

Selüloz elyaflarının üretiminde dünya lideri olan Lenzing, terbiye teknolojileri konusunda lider üreticilerden birisi olan Jeanologia ile birlikte geliştirdiği ‘TENCEL® 24: Day into Night’ koleksiyonunu New York’taki Kingpins etkinliğinde tanıtacak. İki renk iplikle dokunmuş indigo kullanılarak hazırlanan kadın koleksiyonu TENCEL®’den üretilen kumaşların tanıtıldığı önemli bir platform olmasının yanı sıra aynı zamanda, Lenzing’in elyaf yeniliklerini ve çevresel sorumluluğunu vurgulayacak.

TENCEL® 24: Day into Night koleksiyonu, TENCEL® elyafından yapılmış beş kumaş üzerinde tamamlayıcı elyaf karışımları kullanıyor. Koleksiyon için çalışmalar Pakistan’daki Artistic Fabric Mill ve Türkiye’den Korat Tekstil’de yürütüldü. Çok yönlü bir akışı gösteren koleksiyon, gündelik ve gece kıyafetlerinde kullanılabiliyor.

Denime Farklı Bir Yaklaşım

Tanıtacakları yeni koleksiyon hakkında konuşan Lenzing Denim için İş Geliştirme Direktörü Tricia Carey, “Denim pazarı için sürdürülebilir yeni fikirler sunmak, giysi işleme dahil olmak üzere tüm tedarik zinciri boyunca işbirliğini gerektiriyor. Klasik üründe koleksiyonun tazeliğini yaratmak için, Lenzing sürdürülebilir giyim terbiye teknolojilerinin küresel lideri Jeanologia ile işbirliğine gitti. TENCEL® 24 elyafı ile yapılan iki renk iplikle dokunmuş indigo kumaşları, en son terbiye teknolojileri için mükemmel kanvas olduğunu ve daha önce elde edilememiş estetik görünümü elde ettiğini kanıtladı” dedi.

Jeanologia kurucularından Enrique Silla da, sürekli olarak yenilik arayışında olan tekstil sektörü için elyaf ve terbiye teknolojisini birleştirerek böyle bir koleksiyona imza attıklarını söyleyerek, “20 yılı aşkın bir süredir Lenzing’le süren işbirliğimiz sonucunda, böylesine yenilikçi bir koleksiyona imza atmaktan gurur duyuyoruz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.