TAÇ Kids & Teens Lisanslı Ürünleri İlgi Gördü

Türkiye’nin ev tekstili liderlerinden Zorlu Tekstil Grubu, katıldığı İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Hometex Fuarı’nda TAÇ Kids & Teens ürünlerini sergiledi.

  29 Ağustos 2022 13:06 Pazartesi
TAÇ Kids & Teens Lisanslı Ürünleri İlgi Gördü

Disney’in Avrupa, BDT (Bağımsız Devletler Topluluğu) ülkeleri ve Türkiye’deki üretim, satış ve pazarlama hakkına sahip olan Zorlu Tekstil’in sergilediği çocukların ve gençlerin çok sevdiği karakterlerle tasarlanan rengarenk TAÇ Kids & Teens ürünleri ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Türkiye’nin en büyük ev tekstili üreticilerinden Zorlu Tekstil, Mayıs ayı içerisinde gerçekleşen Hometex Fuarı’nda TAÇ Kids & Teens ürünlerini sergiledi.

Disney Home markasının Avrupa, BDT ülkeleri ve Türkiye’deki üretim, satış ve pazarlama hakkına sahip olan Zorlu Tekstil’in TAÇ Kids & Teens ürünleri Hometex Fuarı’nda büyük ilgiyle karşılandı.

Disney ile uzun yıllara dayanan köklü bir iş ortaklığı olan Zorlu Tekstil, başta Avrupa olmak üzere 19 bölgeyi kapsayan 80’i aşkın ülkede Disney’in üretim, satış ve pazarlamasını yapıyor. Zorlu Tekstil; Disney, Marvel ve Lucas gibi onlarca karaktere ait lisanslı ev tekstili ürünlerinin tümünün üretim, satış ve pazarlamasını Almanya, Fransa, İtalya, İngiltere, İspanya ve Güney Afrika da dahil olmak üzere birçok ülkede gerçekleştiriyor.

Yeni Tasarımlarını Ziyaretçilerin Beğenisine Sundu

TAÇ’ın ev tekstil dünyasına farklı bir dokunuş katan yepyeni tasarımları ve zarafeti şıklık ile buluşturan göz alıcı koleksiyonları da Hometex Fuarı’nda TAÇ ana standında ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Fuarda, birbirinden şık, modern ve zamansız dokunuşlarla tasarlanan TAÇ perde koleksiyonu, 2022 İlkbahar/Yaz sezonunun öne çıkan konseptlerini evlere taşıyan birbirinden güzel ev tekstili tasarımları ve Valeron’nın kaliteli dokuları ve şıklığı ön plana çıkaran özel ve sofistike tasarımlarına dair koleksiyonları da yer aldı.

Zorlu Tekstil bünyesinde yer alan Avrupa’nın en büyük entegre polyester iplik üretim merkezi Korteks ise, recycle polyester iplik ve bu ipliklerden ürettirdiği kumaş örneklerinin yanı sıra son teknolojiler ışığında üretilen fonksiyonel ipliklerini de ziyaretçilerle buluşturdu.

Fuara 3 ayrı stantla katılan Zorlu Tekstil Grubu’nun sergilediği tüm ürünler ziyaretçiler tarafından ilgiyle karşılandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.