Sonbaharın Vazgeçilmezi Deri

Sezonun vazgeçilmez trendi deri Network dokunuşuyla zamansızlaşıyor.

  15 Eylül 2015 09:05 Salı
Sonbaharın Vazgeçilmezi Deri
Sezonun vazgeçilmez trendi deri Network dokunuşuyla zamansızlaşıyor. Sonbahar-Kış sezonunun olmazsa olmazı deri tasarımlar bu sezon Network tasarımlarındaki yerini sağlamlaştırıyor. Deri ceketler, trençkotlar ve pantolonların yanı sıra deri detaylarla farklılaşan modeller Network kadınının kendinden emin duruşuna uyum içinde eşlik ediyor.

Network Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda renk bloklarının tamamlayıcısı kısa deri ceketler, kapitone görünümlü ve kürk detaylı deriler bulunuyor. Denim pantolonlarla kombinlenen deri yelekler ve ekose detaylı modeller klasik British görünümünün en şık temsilcilerinden biri oluyor. Uzun deri trençkotlar kış gardıroplarının anahtar parçaları arasında yer alırken içi kürk astarlı uzun deri kabanlar da soğuk günlere sıcacık bir hava katıyor. Kışa enerji veren renkli deri ceketler ve tamamen tek renkten oluşan deri kombinler ise tarzını kıyafetine yansıtmak isteyenlerin tercihi oluyor

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.