SÖKTAŞ, Biella Ofisi ile Avrupa’da

Türkiye’nin önemli uluslararası markaları arasında bulunan SÖKTAŞ, Avrupalı müşterilerine daha rahat ve hızlı hizmet verebilmek için İtalya’nın Biella kentinde ofis açtı.

  26 Eylül 2014 09:27 Cuma
SÖKTAŞ,  Biella Ofisi ile Avrupa’da

40 yılı aşkın bir süredir hizmet veren tekstil firması SÖKTAŞ, “SÖKTAŞ Biella” adıyla İtalya’da ofis açtı. Kişiye özel gömlek üretimi ile tanına SÖKTAŞ,  ürünlerinin tasarım ve pazarlama faaliyetlerini Avrupa’da daha rahat yapabilmek ve müşteriye daha hızlı ulaşabilmek için aynı zamanda İtalya’da kumaş deposu olarak da kullanacağı bir satış ofis açtı. Avrupalı müşterilerine, yeni sezonda Bespoke Selection koleksiyonunu tanıtmaya hazırlanan firma, Biella ofisi ile Avrupalı müşterisine özel diktiği gömlekleri daha hızlı dağıtmayı ve gümrük bürokrasisinden uzak daha kolay hizmet vermeyi hedefliyor.

“Herkesi Davet Ediyoruz”

1971 yılında kurulan firma, yarım asırlık zengin gömlek kültürü, özgün tarzı ve alanındaki birikimiyle dünya lüks gömlek kumaşı pazarında söz sahibi şirketlerden biri olmayı başardı. Biella ofisine ilişkin konuşan SÖKTAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Kayhan, “SÖKTAŞ’ın, tarihi ve coğrafi kültürel mirası ile Ege Bölgesi’nin bereketi, işimize olan tutkumuzun en büyük belirleyicisi olmuştur. Herkesi bu heyecanlı yolculukta bize katılmaya davet ediyoruz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.