Roberto Cavalli Trendi; Siyah-Beyaz ve Dantel

Roberto Cavalli 2015 İlkbahar Yaz koleksiyonunda dantelin ağırlıkta olduğu derin V yakalı elbiseler sunuyor

  25 Ağustos 2015 09:50 Salı
Roberto Cavalli Trendi; Siyah-Beyaz ve Dantel

Siyah ve beyaz renklerin dantel motiflerle buluştuğu Roberto Cavalli 2015 İlkbahar Yaz koleksiyonu gece giyimi için şimdiden öne çıkmış bulunuyor. Şifon pantolonlar, derin V yakalı elbiseler ve yoğun beyaz renkteki tasarımlar kadınlara şıklığın yolunu gösteriyor. İtalyan tasarımcı adını taşıyan markası ile yaza kadar kadınlara oldukça rahat, şık ve seksi bir koleksiyon hazırlamış. Dekorasyonda etkili olan Art Nouveau tarzı Cavalli ile moda da güçlü tasarımlara, değerli aplikelere dönüşmüş.

Beyaz renk bu sezon birçok markanın ve tasarımcını ana rengi olarak öne çıkarken Cavalli bu rengi oldukça güçlü bir şekilde dantel detaylarla buluşturmuş. Danteller ve etnik desenlerin yer aldığı koleksiyonda saf beyazın yanı sıra krem ve yeşil tonları da kendini gösteriyor. Beyaz deri ve dantel tunikler, orman baskılı ipek ve sifon bluzlar, pantolonlar, derin dekolteli V yaka elbiseler, boncuk işlemeli siyah gece kıyafetleri kadınların arzuladığı çekiliğe ulaşmalarına yardımcı oluyor. Transparan dokulara sahip olan birçok tasarım kadınların cesaret sınırını da test ediyor.

Koleksiyonda ipek, dantel, deri, müslin, metal, cam ve kristal birlikte kullanılmış. Bu sezonun en dikkat çeken aksesuarı ise süslü gözlükler oldu. Metal ayrıntılarla bezenmiş olan Hedera güneş gözlükleri genel konseptle bütünleşmiş.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.