Polsan Kalitesiyle Dünyaya Yön Veriyor

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük düğme üreticisi olan Polsan, gücünü kaliteli ürün ve hizmet kalitesinden alıyor

  01 Eylül 2015 09:16 Salı
Polsan Kalitesiyle Dünyaya Yön Veriyor

Polyester ve doğal düğme ürünleriyle küresel çapta pazara sahip olan Polsan Düğme Sanayi; 60 yıllık tecrübesi ve aylık 300 milyonu aşkın düğme üretimi kapasitesiyle sektöre hizmet veriyor. Türkiye, Balkanlar, Ortadoğu ve Orta Asya’nın en büyük polyester düğme üreticisi ve ihracatçısı konumunda olan Polsan, başta polyester düğme ve toka olmak üzere, korozo, boynuz, kemik, tahta, kokonat, metal düğme ve çeşitli tekstil aksesuarlarının üretimini gerçekleştiriyor.

Her zaman müşteri talebine göre kendini geliştiren Polsan, 2010 yılında başladığı metal düğme üretiminin yüzde 60’ını yurtiçine yüzde 40’ını da yurtdışına yönelik gerçekleştiriyor. Türkiye’deki önemli markalarla çalışmanın yanı sıra ürünlerini dünyanın dört bir yanına direkt ihraç ederek özellikle Avrupa ve Amerika pazarlarında tanınan marka haline gelen Polsan aynı zamanda Oeko-Tex 100 ve ISO 9001:2008 sertifikalarına sahip. Hem doğal hem de polyester tabanlı ürünlerle son 5 yıl içinde önemli atılımlar gerçekleştiren Polsan, koleksiyonlarını çalıştıkları firmaların taleplerini doğrultusunda hazırlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.