Paris Haute Couture Moda Haftası 2015

Dünya’nın en önemli moda haftalarından biri olarak gösterilen Paris Haute Couture İlkbahar/Yaz 2015 Moda haftası’nda, Serkan Cura’nın defilesi büyük ilgi gördü

  05 Ağustos 2015 08:54 Çarşamba
Paris Haute Couture Moda Haftası 2015
Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleşen Paris Haute Couture İlkbahar/Yaz 2015 Moda Haftası’na Türk modacı Serkan Cura’nın defilesi damga vurdu. Birbirinden başarılı modellerin boy gösterdiği defilede transparan detaylar, püsküller ve kürkler dikkat çekti.

Victoria’s Secret defilelerine yaptığı melek kanatlarıyla da tanınan Cura’nın dün yapılan defilesi katılımcılardan büyük ilgi gördü. Ağırlıklı olarak pastel renklerin hakim olduğu koleksiyonda, kürklü modeller katılımcılar tarafından en çok beğenilen parçalar oldu. Farklı tasarımlarıyla adından sıkça söz ettiren Cura’nın 2015 koleksiyonunda bu yılın trendi tül, payet, ışıltılı kumaşlar sıkça yer alıyor.

Gaultier’in Gelinlikleri

Son trendlerin sergilendiği moda haftasında en çok ilgi çeken diğer defileler Christian Dior, Chanel, Dice Kayek ve Schiparelli’ninkiler oldu. Chanel’in 2015 İlkbahar-Yaz koleksiyonu için çiçek desenlerinden esinlenen Karl Lagerfeld, erkek modeller için tasarladığı bahçıvan kıyafetleriyle büyük ilgi gördü. Katılımcıların merakla beklediği Dior’un defilesi ise eskiyle yeninin harmanlanması olarak yorumlandı.

Her defilesi bir kabare kurgusunda olan Gaultier’in Paris Moda haftasında sunduğu gelinlik kreasyonlar da büyük ilgi topladı. 61 adet gelinlikten oluşan koleksiyonda, Jean Paul Gaultier’nin 80’lerden bu yana imzası haline gelen denim kumaşlar, tütüler, smokinler, büstiyerler ve korsajlar gibi detaylar öne çıktı.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.