Nike’tan, Ronaldo’ya özel tasarımlar; CR7

Nike, Cristiano Ronaldo’nun tarzını yansıtan yenilikçi ürünlerin bir araya getirildiği CR7 isimli bir koleksiyon piyasaya sürüyor.

  16 Mart 2012 17:28 Cuma
Nike’tan, Ronaldo’ya özel tasarımlar; CR7

Nike, Cristiano Ronaldo'ya özel hazırladığı Mercurial Superfly modelinden sonra, oyuncuyla işbirliğine devam ediyor. Ünlü spor giyim markası, yıldız futbolcunun tarzından esinlenerek hazırlanan fonksiyonel lifestyle parçalardan oluşan CR7 adında bir koleksiyonu piyasaya süreceğini açıkladı. En yenilikçi antrenman ve yaşam tarzı ürünlerini bir araya getiren CR7, Ronaldo’nun tarzını yakalamak isteyen erkeklerin tercih edeceği bir koleksiyon olarak değerlendiriliyor.

CR'nin klasik numarası 7, krampon gibi futbolu ilgilendiren parçaların haricinde günlük yaşamda kullanılan kıyafetlerde de önümüze çıkıyor.  Organik pamuktan üretilen benzersiz tişörtte göğüs kısmında üç farklı renkte (beyaz, kırmızı ve mavi) 7 şerit yer alıyor. V yaka tişört üzerindeki özel desen ve yıkama işlemleri de CR'nin tarzının izlerini taşıyor. Antrenmana yönelik üst parçada kalın bir '7' deseni yer alırken hem üstte hem şortta sporcuya konfor ve konsantrasyon sağlayan Dri-FIT teknolojisi kullanıldı. CR7 Koleksiyonu’nda ayrıca, güneş kırmızısı Polo, mavi Aw77 kapşonlu sweatshirt ve gri M65 ceket bulunuyor.

CR7 Koleksiyonu'nda, Ronaldo için özel tasarım krampon da yer alıyor. Sol ve sağ yanındaki çarpıcı grafik deseniyle Cristiano Ronaldo'nun ortaya koyduğu performans ve stili yansıtan yepyeni bir CR Mercurial Vapor Superfly III imza serisi krampon yer alıyor. CR, maç esnasında pozisyona girerken veya geri çekilirken kramponunun sol yanında yer alan düz çizgiler ve desen çalışmasıyla seyrek, ince çizgili bir efekt yaratıyor. Buna kontrast oluşturan sağ tarafta koleksiyonun tema rengi olan parlak mavi ve güneş kırmızısından oluşan modern kalın çizgiler yer alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.