Mudo Collection’dan Erkek Modasına Yeni Bir Bakış

Mudo Collection Erkek İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonu, maskülen, şık ve yalın tasarımlarla sezona güçlü bir giriş yapıyor.

  18 Nisan 2016 09:00 Pazartesi
Mudo Collection’dan Erkek Modasına Yeni Bir Bakış

Mudo Collection Erkek İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonu, kendine ait renk skalası, formları, silüetleri ve kumaşları ile 4 farklı grupta satışa sunuluyor.

“Mr. Downtown” konsepti iş hayatından sosyal hayata uyumlu geçişte Mudo erkeğine  eşlik ediyor. Koyu tonlarla yarattığı minimal şıklıkla Mr. Downtown koleksiyonu, genç ve dinamik bir tarzı yansıtıyor. “Modern Anthropology”, Mudo Collection’un klasik stilini günümüz trendlerine göre modernize ederek yansıtıyor. Vintage görünümlerden oluşan kolesiyonda haki tonlarının hakimiyeti dikkat çekiyor. “Young Daddy” koleksiyonu, genç görünmeyi seven, renkli giyinmekten keyif alan, sportif ve kendini her daim genç hisseden babalara sesleniyor. Koleksiyonunda bu sezon canlı renkler ön plana çıkıyor. “Mariners in Town”  ise denizi bir yaşam tarzı olarak gören erkeklere hitap ediyor. Bu koleksiyonda ise tasarımlar cruise detaylar soft ve pastel renklerdeki ketenlerle buluşuyor. Mudo Collection Erkek İlkbahar/Yaz 2016 koleksiyonu, mağazalarda yerini aldı.

 

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.