Marks & Spencer Koleksiyonları Kaliteye Odaklandı

Marks & Spencer, 2015 Erkek Giyim Koleksiyonlarının ana hatlarını ince örgü pololar, kaliteli pamuk blazer ceketler ve ince ketenler oluşturuyor

  21 Eylül 2015 09:31 Pazartesi
Marks & Spencer Koleksiyonları Kaliteye Odaklandı

Dünyada milyonlarca insan tarafından bilinen ve sevilen Marks & Spencer,  Erkek Giyim Koleksiyona kalite ve renk damgasını vuruyor. Blue Harbour Koleksiyonu’nun spor ceketlerindeki ana renkler, North Coast Koleksiyonu’ndaki açık tonlar ve Marks & Spencer Collection’daki yeni modern görünüm, her koleksiyonun farklı kimliklerini vurguluyor. Detaylara önem verilen Erkek Giyim Koleksiyonu’nda cepler, düğmeler ve farklı kesimdeki parçalar yüksek dikim ve kumaş kalitesi ile buluşuyor. Kumaş dokusu, ince örgü pololar, kaliteli pamuk blazer ceketler ve ince ketenler sezonun koleksiyonların ana hatlarını oluşturdu.

M&S Collection

Erkek Giyim Koleksiyonu’na “M&S Collection” yeni görünümü ile damgasını vuracak. Koleksiyonda kalite ve yenilik odaklı, olmazsa olmaz diyeceğiniz temel parçalara yer veriliyor. Erkek giyim M&S Collection’da, klasik parçalar, modern hatlar ve yenilikçi detayları gardıroplar için gerekli tüm parçaları bu koleksiyonda birleştirildi.

North Coast

Marks & Spencer İlkbahar-Yaz 2015 North Coast Erkek Giyim Koleksiyonu’nda, klasik ve otantik gündelik giyimden esinlenerek modernize edilmiş parçalar görülüyor. Özel bir yöntemle otantik hissi verilerek eskitilmiş, rahatlıkla kombinlenecek giysiler koleksiyonda dikkat çekiyor.

Autograph

Şık ve sofistike duruşu birleştiren Marks & Spencer Autograph Erkek Giyim Koleksiyonu, sezonun anahtar parçalarını yüksek kaliteli kumaşlar kullanarak modern bir görünümle sunuyor. Dünyanın en iyi pamuğu olan ‘Supima’dan üretilen Autograph Erkek Giyim Koleksiyonu, kalitenin modaya yansıtıldığı çarpıcı bir koleksiyon olarak öne çıkıyor.

Blue Harbour

Marks & Spencer Blue Harbour Erkek Giyim Koleksiyonu, maskülen, sade, otantik sportif geçişlerle erkekleri şık bir yolculuğa çıkarıyor. Canlı renkler, sade duruş ve saf pamuktan üretilen özenle seçilmiş parçaları bir araya getiren bu koleksiyonda Blue Harbour mayolarının hepsi çabuk kuruma özelliğine sahip olarak üretildi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.