Liu Jo’dan Kış Şıklığını Yansıtacağınız Kombinler

Liu Jo, kışın en dikkat çekici stiline sahip olmanız için sezon trendlerini koleksiyonunda sunuyor

  13 Ocak 2016 08:00 Çarşamba
Liu Jo’dan Kış Şıklığını Yansıtacağınız Kombinler

90’ların ortasında triko üretimiyle bilinen Carpi’de, Marchi kardeşlerin triko koleksiyonuyla ortaya çıkan Liu Jo, İtalya’da hızlı bir şekilde müşteri kitlesini arttırarak, alışılmışın dışındaki koleksiyonlarıyla giyim sektöründe varlığını güçlendirdi. Liu Jo tasarım ekibi elegan ve feminen stili, büyüleyici tasarımlarıyla harmanlayıp tüm dünyanın beğenisine sunmaktadır. Çatısının altına kız çocuklar için hazırlanmış Liu Jo Junior, daha yumuşak ve feminen siluetler için Ajay, aksesuar ve erkek giyim koleksiyonları ekleyen marka; ilk 5 yılda 0-5 yaş arası kız çocukları için Liu Jo Baby, sofistike mücevher koleksiyonu Liu Jo Luxury, Liu Jo Underwear ve Beachwear, Liu Jo stilini kusursuz bir şekilde ev tekstiline yansıtan Liu Jo Casa koleksiyonlarıyla dünya pazarına açıldı. Marka, 2008 yılından itibaren koleksiyonlarını daha sağlam bir temel üzerine konumlandırıp kozmopolit ve modern bir marka yaratmanın adımlarını attı. Liu Jo dünyasını mükemmel bir şekilde yansıtan ayakkabı koleksiyonu Liu Jo Shoes, erkek giyimin de eklendiği Jeans ve ikonik kotların yer aldığı Bottom-Up Collection by Liu Jo İtalya pazarına sunuldu. Şirket Liu Jo Asia Pacific ve Liu Jo Retail Benelux şirketlerini kurarak, uluslararası pazardaki yerini güçlendirmek için çalışmalarını arttırdı.

Tasarımlarında hem doğudan hem batıdan ilham alan ama sofistike İtalyan kimliğinden uzaklaşmayan çizgisi ile bilinen Liu Jo, yeni koleksiyonunda deri ve kürk birlikteliği öne çıkıyor. Kış sezonunun en çok öne çıkan tasarımı kısa paça culotte pantolonları, yine sezon trendi olan grafik desenli retro elbiselerinde bulunduğu koleksiyon, feminen tarzı ile öne çıkıyor.

Fall in Love

Liu Jo Sonbahar-Kış koleksiyonunda yer alan "Fall in Love" teması, yumuş­acık suni derilerin zarif kesimleri ve hayvan baskılı, yüksek teknolojiyle üretilen satenden elbiseleriyle feminenliğe ortaya çıkararak sonbahara aşkınızı ortaya çıkarmanızı sağlıyor. Bol kesim ve vücuda oturan, tek renk veya sezonun trend desenleriyle tasarlanan paltolar koleksiyonun en önemli parçaları arasında yer alıyor. Sonbahar-Kış sezonunun vazgeçilmez tasarımları arasında yer alan suni kürkler "Fall in Love" temasıyla birlikte yeniden yorumlanıyor.

Soft Inspiration

"Soft Inspiration" teması ise canlı ve rengarenk kıyafetlerle fark yaratıyor. Son üç senedir moda dünyasını kasıp kavuran bordo renk, bu sonbahar "Soft Inspiration" temasıyla Liu Jo'da kendini gösteriyor. Alışılmışın dışında, büyük kare tasarımlarla yapılan ekose desenli tiftik palto, kırmızı yumuş­ak deri pantolon, 60’lar esintili grafik desenli retro elbiseler ve genç kitlenin rağbet gösterdiği pançolar kendinden desenli kumaşlarla modernlik kazanıyor. Koleksiyon, yumuşak ilhamını yenlilikçi ve alışılmadık zevkinden alıyor.

You Rock

“You Rock!” teması ise, hacimli ve keskin formlu yapılarla; siyah, beyaz ve deve tüyü renkleriyle çok geniş bir aralığa hitap ediyor. "You Rock!" tasarımları, güçlü bir kadının dolabının temel parçaları olmayı hedefliyor. Deri detaylı büyük yün yelekleri kendinden kamuflaj desenli eteklerle, kürk parkaları kısa paça pantolonlarla kombinleyerek hem elegan davetler hem günlük hayat için alternatifler sunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.