Levi's® İle Yeni Yılda da Fark Yarat

140 yılı aşkın denim geçmişine sahip olan Levi's®, ileri esneklik teknolojisiyle hazırladığı denim jean'leri ile kadın modasına yön vermeye devam ediyor

  07 Ocak 2016 08:30 Perşembe
Levi's® İle Yeni Yılda da Fark Yarat

Levi's®, 2015 Sonbahar/ Kış Kadın Koleksiyonu ile 2016 yılına şık bir başlangıç yapmak isteyen kadınların ilk tercihi oluyor. Levi's®'ın zamansızlığını en iyi yansıtan denim jean'ler ve gömlekler yeni yılda da Levi's® kadınını kusursuz bir geceye hazırlıyor.

Levi's®'ın en yeni koleksiyonu Lot 700'ün fark yaratan parçası 712 Slim sizi yılbaşı gecesinin en çarpıcı kadını yapıyor. İster sneakerlarla ister topuklu ayakkabılarla kombinlenebilen 711 Skinny'nin yanı sıra ipek boyfriend gömleklerle ve tuniklerle uyumlu ağartılmış Super Skinny 710 yeni koleksiyonun vazgeçilmez parçası oluyor. 501CT® Jeans, orta boy gömleklerle ve büyük boy ağarmış kabanlarla buluşurken ustalıkla işlenmiş deri el çantaları ve çizmeler yılbaşı gecesi kıyafetinizi tamamlayacak parçalar arasında yerini alıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.