Lectra İstanbul Ofisine Atama; Jean-Patrice Gros

Lectra Ortadoğu ve Kuzey Afrika Direktörü olarak atanan Jean-Patrice Gros, şirketin İstanbul ofisinde görev alacak.

  15 Şubat 2012 18:21 Çarşamba
Lectra İstanbul Ofisine Atama; Jean-Patrice Gros

Kumaş ve benzeri yumuşak malzemeleri (deri, endüstriyel kumaşlar ve kompozit ürünler, moda, giyim, aksesuar, ayakkabı) kullanan sektörlere özel entegre teknoloji çözümleri sunan Lectra, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Direktörü olarak Jean Patrice Gros’u atadı. Gros, firmanın İstanbul ofisinde görev yapacak.30 yıldır Lectra’da çalışan Gros’un temel görevi; Türkiye ve bölge ülkelerindeki Lectra yeni teknoloji çözümlerinin uygulanmasına eşlik etmek olacak.

Gros’un Türkiye’nin ön safta bulunduğu bölgenin başına getirilmesinin, yüksek potansiyele sahip bu alana Lectra olarak destek taahhütlerini sergilediğini belirten Lectra CEO’su Daniel Harari atama ilgili şunları söyledi; “Türkiye, onlarca yıldır birçok Avrupa moda markasının temel işortaklarından biri olageldi ve son dönemde de otomotiv sektöründeki yatırımlarla dikkat çekiyor. Türkiye, Lectra için bir amiral gemisi konumunda. Yüksek kaliteli üretimi ile tanınan Türkiye, tekstil-konfeksiyon alanında Çin’i takiben Avrupa Birliği’nin ikinci büyük tedarikçisi. Dinamik bir iç pazara sahip Türkiye, kendi uluslararası moda markalarını geliştirme ve otomobil üretim merkezleri oluşturma yönünde ilerliyor. Lectra, yakında moda ve hazırgiyim sektörü için  PLM – Ürün Yaşam Zinciri Yönetimi çözümünü ve yeni otomotiv deri kesim sistemini sunuyor olacak. Yüksek katma değer sağlayan bu çözümler, Akdeniz havzasındaki firmaların dönüşüm ve gelişimine destek verecek.”

Jean-Patrice Gros yaptığı açıklamada ise, “Lectra ekiplerinin tasarım ve üretimi kolaylaştırıcı yeni teknolojileri uygulama uzmanlığı sayesinde, hem Türkiye’de hem de bölgedeki diğer ülkelerde, moda ve hazırgiyimde Hızlı Moda ritminin daha kolay yanıtlanacağını; otomotivde ise gereksinim duyulan esnekliğin daha rahat yakalanacağını” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.