LC Waikiki, Sonbaharınıza Renk Katacak

LC Waikiki, canlı renkleriyle ve çift taraflı giyilebilen puffer koleksiyonu ile sonbaharın beklenmedik yağmurlarına ve rüzgârlarına meydan okuyor.

  02 Aralık 2015 08:28 Çarşamba
LC Waikiki, Sonbaharınıza Renk Katacak

Sonbaharın yavaş yavaş etkisini göstermeye başlamasıyla birlikte, sürpriz hava durumlarına LC Waikiki çözüm sunuyor. Doğanın pastel tonlara bürünmesine inat canlı bir görünüm elde etmek isteyenler, renkli tonlarda hazırlanan puffer yelek ve montlar ile hem şık, hem rahat kombinler elde edecekler.

Her Stile Bir Puffer Dokunuşu

Farklı tonlarda hazırladığı puffer yelek ve montlar ile LC Waikiki, hava şartlarına rağmen tarzından ödün vermek istemeyenlere geniş bir koleksiyon sunuyor. Kapüşonlu sweatshirtler, denim gömlek ve pantolonlar, baskılı tişörtler ile kombinlenen puffer mont ve yelekler, dinamik ve sportif bir tarz yaratacaklar. Şık bir stil yakalamak isteyenler ise, chino pantolon, gömlek, ince triko ile oluşturdukları klâsik çizgilerine, son dokunuşu puffer ile yapacaklar. Puffer koleksiyonu içinde bulunan çift taraflı giyilebilir modeller ise, herkesin favorisi olacak. LC Waikiki, neon tonları ön planda tutarak hazırladığı eğlenceli puffer koleksiyonu ile çocukların stillerine de farklı bir hava katacak ve sonbaharın vazgeçilmezleri arasında yerini alacak.

Yakın Plan: LC Waikiki

1985 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de hizmet veren LC Waikiki, “İyi giyinmek herkesin hakkı” sloganıyla yola çıkarak, “ulaşılabilir moda” anlayışıyla Türkiye’yi giydirmeye devam ediyor. Hem yurtiçi, hem de yurtdışında faaliyetlerini sürdüren hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki, bugün 26 ülkede 540’ı aşkın mağazası ve 25 bin 500 çalışanıyla hizmet veriyor.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.