LC Waikiki ile Yeni Yıla Şık Bir Başlangıç

LC Waikiki Yılbaşı Koleksiyonu ile çocuk, yetişkin herkes yeni yıla şık bir başlangıç yapıyor

  07 Ocak 2016 08:26 Perşembe
LC Waikiki ile Yeni Yıla Şık Bir Başlangıç

Türkiye’nin önde gelen hazır giyim firmalarından LC Waikiki, yılbaşına özel olarak hazırladığı koleksiyonda kadınlar, siyah ve bordo tonları pırıltılı detaylarla birleşip, orijinal kontrastlarda hayat buluyor. Dar veya dökümlü bluz seçenekleriyle kombinlenen kadife etekler de koleksiyonda kendini fark ettiriyor.

Erkeklere yönelik de şıklık ve rahatlığı bir arada bulabileceği chino pantolon ve pastel renkli gömlekler koleksiyonun diğer öğeleri arasında yer alıyor. .

Çocuklara Özel

LC Waikiki’nin Yılbaşı Koleksiyonu’ndaki bebek/çocuk ürünleri de yılbaşı temalı grafiklerle karşımıza çıkıyor. Erkek çocuklar için hazırlanan koleksiyonda geyik baskılı sweatshirt’ler, kar taneli tasarımlar ve kadife detaylar unutulmuyor. Küçük beyefendilere çok yakışan kırmızı papyonlar ise şıklığa yeni bir yorum katıyor. Anneleri kadar modayı takip eden kız çocukları içinse; baskılı trikolar, rengarenk pantolonlar, sim ve fiyonk detaylı elbiseler göz dolduruyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.