Journey’le Şıklık 24 Saat Sürüyor

Kadın giyiminin öne çıkan markalarından birisi olan Journey, 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda hem şık hem de spor giyinmeyi seven kadınlara hitap ediyor.

  15 Nisan 2012 21:38 Pazar
Journey’le Şıklık 24 Saat Sürüyor

Kadın giyimine genç ve taze bir bakış açısı getiren Journey, 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonunda, kadınlara ofis saatini 24 saat yaşama fırsatı sunuyor. Marka, 2012 yılında kadınlara günlük yaşamda ve iş hayatında şık olmayı vadediyor. Journey, yazın vazgeçilmezi olan Marin konseptiyle birbirinden canlı renkler, desenler, etekler ve elbiselerle koleksiyonunu süslemiş.

Koleksiyonda renkli tasarımların minimal kesimlerle birleştirildiği parçalar, iş hayatında farkındalık yaratmak isteyen bayanlara seçim şansı sunarken, iş hayatını gündelik hayatla birleştiren ceket ve takım elbiseler Marin temasıyla anlam kazanıyor. Uzun etekler, sezonun renk konseptini tanımlarken, rahat elbiseler ve renkli çantalar koleksiyonda öne çıkıyor.

Journey’in koleksiyonunda ayrıca, armalı ceketler, mini ve uzun etekler göz dolduruyor. Takımlar, mini ceketlerle kombin edilen jile elbiseler ve birlikte sunulan aksesuarlarıyla Journey koleksiyonu dikkat çeken öğeleri barındırıyor. Saks mavisi, mercan, yeşil ve pastel renklerin ön planda olduğu koleksiyon da ayrıca siyah,  kırmızı, taş ve pudra renkleri de yer alıyor. Journey’nin çocuklar için hazırladığı Kids Koleksiyonu’nda, elbiseden cekete, etekten pantolona, gömlekten tuluma kadar birçok seçenek sunuyor.

100’ü Aşkın Nokta da Hizmet Veriyor

Journey, iki mühendis kardeş tarafından 1997 yılında kuruldu ve kadın giyiminin önemli Türk markalarından biri olarak kendini kısa sürede kabul ettirdi. Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin markası olarak kurulan Journey, giyilebilir moda anlayışı ile hazırladığı koleksiyonlarında kadınlarda trendi görünümler yaratıyor.

Journey, 2000 yılında Ankara Bahçelievler 7. Cadde’de açılan ilk mağazasının ardından; Ankara, İstanbul, İzmir başta olmak üzere tüm Türkiye’de 100’ü aşkın satış noktasında hizmet veriyor. Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) üyesi olan Journey, kurulduğu ilk günden beri yapmış olduğu markalaşma çalışmaları ile kendi sektöründe lider marka olmayı hedefleyen yapısı ile öne çıkıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.