Jack Wolfskin’den Özel Koleksiyon

Sürdürülebilirlik, moda dünyasında her geçen gün daha çok öne çıkan bir konu olurken ekolojik ve doğa dostu koleksiyonların sayısı da artıyor.

  12 Mart 2021 09:13 Cuma
Jack Wolfskin’den Özel Koleksiyon

2021 yılında yenilikçi ve sürdürülebilir dış giyim ve ekipman üretme konusundaki kırkıncı yılını kutlayan Jack Wolfskin, 40. yılına özel yepyeni bir koleksiyon hazırladı.

Dinamik tasarımlar ve güçlü renkler

Nisan ayı itibariyle SPX mağazaları ve spx.com.tr’de de satışa sunulacak Jack Wolfskin 40. yıl koleksiyonunda dinamik tasarım ve güçlü renkler, yenilikçi malzemeler ve mükemmel performans ile karakterize edilen ürünler macera tutkunu kadın ve erkekler ile buluşuyor.

Çevre bilincine sahip sürdürülebilir ürünler

Jack Wolfskin’in 40. yıl koleksiyonunda yer alan Offshore kadın ve erkek ceket, sıfır atık konseptine uygun Texapore Ecoshpere malzemeler kullanılarak tasarlandı. Yüzde 100 geri dönüştürülmüş polyesterlerden üretilen 20.000 mm’ye kadar su geçirmezlik ve 15.000 g/m2/24h nefes alabilirlik özellikleri ile rüzgârda ve yağmurda dışarıdayken ihtiyacınız olan tüm işlevsel özelliklere sahip.

Starboard kadın ve erkek ceket ise çevre bilincine sahip sürdürülebilir ürünlerden polar, organik pamuk ve geri dönüştürülmüş polyesterden üretildi. Erkekler için gece mavisi ve turuncu renklerde, kadınlarda ise beyaz ve gece mavisi renklerde tasarlandı.

Dünyayı dolaşan maceracılar için mükemmel bir tişört olarak tasarlanan Established tişört, organik pamuklu ve yalnızca geri dönüştürülmüş deniz çöplerinden üretilen SEAQUAL polyesterden oluşmuş hafif, yumuşak ve esnek kumaşa sahip. Turuncu, gece mavisi beyaz renk alternatifleri ile maceracı erkeklerin beğenisine sunuldu.

Önü göz alıcı bir grafik baskı ile süslenen Navigation kadın tişört, organik pamuk ve geri dönüştürülmüş polyesterden üretildi. Ciltte hafif ve pürüzsüz bir his veren tişört gece mavisi, kırmızı ve beyaz renklerinden oluşuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.