Intertextile Shangai’yi Demor Damgasını Vurdu

Dünyaca ünlü Türk ev tekstil firması Demor, küresel pazarlarda bilinirliğini arttırma yolunda hızla ilerliyor. Intertextile Shangai fuarına katılan firmanın standı yoğun ilgi gördü

  25 Eylül 2014 09:15 Perşembe
Intertextile Shangai’yi Demor Damgasını Vurdu

Burkay Group bünyesinde yer alan Demor Home, Çin’in Şanghay kentinde düzenlenen Intertextile Shangai Fuarı’na katıldı. 2005 yılında kurulan ve Ev tekstili sektöründe üretim yapan marka, son yıllarda imza attığı tasarımlarla dikkat çekiyor. Türkiye’nin küresel çapta tanınmış teksti üreticileri arasında yer alan markanın, Türkiye’de 275, Çin’de 250,  İran’dan 180 ve İtalya’da 150 olmak üzere 50 ülkede toplam 1.700 satış noktası bulunmakta.  Satış stratejisi olarak “Shop in shop’’ ve ‘’concept mağaza” yöntemlerini kullanarak geniş bir pazarlama ağına sahip olan Demor Home; dünyanın her yerine 48 saat içerisinde teslimat yapabiliyor.

Yaptığı küresel yatırımlar ile dikkat çeken firma,  küresel pazarda kendini ve tasarımlarını göstermek için katıldığı Intertextile Shangai Fuarı’nda ziyaretçilerden büyük ilgi gördü. Standında 150’si tamamen fuar için tasarlanmış, toplam 400 farklı ürününü sergileyen Demor, moda akımlarını takip eden izler, birbirinden farklı temada ve baskılı modeller,  modern çizgiler, özel kumaşlar ve malzemeleri ile fuarın ilgi odağı oldu. Brode perdelerin ilgi çektiği fuarda Demor, renkli ve yoğun desenli ürünleriyle etkinliğin ilgi odağı oldu. Yılın modası olan lila, turkuvaz, bronz renkli perdeler ve floral, ağaç desenlerin kullanıldığı ürünler, dekorasyon tutkunlarının beğenisini topladı. Demor, farklı zevk ve beklentilere hitap eden çeşitliliği, kullanım kolaylığı sağlayan üretim özellikleri ve uygun fiyatları ile dikkat çekti.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.