İdaş’a ABD’li Ortak

Türkiye’nin en büyük ev tekstil üreticilerinden İdaş, ABD merkezli Universe Capital Partners LLC firması ile sınırsız ve kesintisiz fon desteği üzerine özel bir anlaşma imzaladı.

  16 Haziran 2012 00:50 Cumartesi
İdaş’a ABD’li Ortak

Yeni sermaye ve büyüme ortağı ile birlikte 2012 yılına hızla giren İDAŞ, 4 Haziran'da New York merkezli Universe Capital Partners LLC firması ile minumum 30 milyon TL'lik bir finansman yapısı üzerine anlaşma yaptı. İDAŞ Yönetim Kurulu Murahhas üyesi Murat Hilmi İşeri ile Universe Capital Partners Yönetici Ortağı Erdoğan Çetin bir araya gelerek basın mensuplarına ortaklıkları hakkında bilgi verdi.

Toplantı da önemli açıklamalarda bulunan İDAŞ Yönetim Kurulu Murahhas üyesi Murat Hilmi İşeri, İdaş Yönetim Kurulu tarafından başlatılan doğrudan sermaye katılımına dayalı ortaklık müzakereleri çerçevesinde, özel sermaye yatırım ve varlık yönetim şirketi Universe Capital Partners LLC ile geleceğe yönelik güzel bir adım attıklarını belirtti. İdaş’ın ürün gamını çoğaltarak ilklerin öncüsü olmaya devam edeceğini söyleyen İşeri; “Yapmış olduğumuz bu anlaşmadan dolayı gurur duyuyoruz. Borç almak yerine ortak almayı tercih ettik. 3600 ortağımız vardı. 3601 ortağımız oldu. Bundan sonrada başarılı ve büyüyen bir firma olmaya devam edeceğiz” dedi.  Yapılan anlaşma ile pazarlama payında bir artış beklediklerini sözlerine ekleyen İşeri, şunları dile getirdi; “Bayi yapılanmamızı yenileyip büyümeyi hedefliyoruz. Yeni makinalar alarak ürürn gamımızı genişletmek istiyoruz.”

Murat Hilmi İşeri’den sonra toplantıda konuşma yapan Universe Capital Partrs Yönetici Ortağı Erdoğan Çetin ise; “Yaptığımız anlaşma ile sadece kar ortağı olmayı planlamıyoruz. Uluslararası alanda kazandığımız  bilgi ve tecrübeyi İdaş ile paylaşıp birlikte daha da güzel işler başaracağımıza inanıyoruz” ifadesini kullandı. İdaş'ın kendi içyapısıyla çalışmaya devam edeceğini anlatan Çetin; “Biz bir stratejik ortak olarak fon desteği sağlayacağız. Bu fon kesintisiz ve sınırsız olacak” değerlendirmesinde bulundu.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.