H&M Türkiye’deki Mağaza Sayısını Artırıyor

Türkiye pazarına 2010 yılında giriş yapan İsveç’li moda grubu H&M, açacağı yeni mağazalarla Türkiye’deki büyümesini hızla sürdürüyor.

  27 Ocak 2016 09:00 Çarşamba
H&M Türkiye’deki Mağaza Sayısını Artırıyor

Dünyanın sevilen moda markalarından H&M, Türkiye pazarındaki büyümesini sürdürüyor. İlkbahar sezonunda Bursa, İskenderun ve Edremit’te ilk mağazalarını açmaya hazırlanan H&M, ayrıca İzmir ve İzmit’te de ikinci, Antalya’da üçüncü, İstanbul’da ise on sekizinci mağazasını açacak.

Türkiye’deki Mağaza Sayısını 50’ye Ulaştıracak

Şu ana kadar Türkiye çapında 16 şehirde 43 mağaza ile çalışmalarını yürüten H&M, açacağı yeni mağazalarla Türkiye’deki toplam mağaza sayısını yılsonuna kadar 50’ye ulaştıracak. İlkbahar’da Türkiye’deki büyümesine dört mevcut şehrin yanı sıra üç yeni şehir de ekleyerek devam edecek olan H&M’in İzmir’deki ikinci mağazası Mavibahçe AVM’de, İstanbul’daki on sekizinci mağazası Akasya Park AVM’de, İzmit’teki ikinci mağazası 41 Burda AVM’de, Bursa’daki ilk mağazası Bursa Endülüs Park AVM’de, Hatay İskenderun’daki ilk mağazası Park Forbes AVM’de, Edremit’teki ilk mağazası Novada Edremit AVM’de, Antalya’daki üçüncü mağazası ise Manavgat Novada AVM’de açılacak.

Coellner; “Türkiye’deki Performansımızdan Çok Memnunuz”

H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, yeni açacakları mağazalarla ilgili şu değerlendirmede bulundu; “H&M olarak 2015 yılını Türkiye pazarında başarıyla tamamladık. Dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’deki genişlememize mağazalaşma adına geçtiğimiz yıla oranla yüzde 15 büyümeyle devam etmeyi hedefliyoruz. Bu güzel ülkedeki performansımızdan çok memnunuz ve her bir ili yatırım adına büyük potansiyel olarak görüyoruz. Yeni açılışlarımızla Türkiye’de yaklaşık 200 kişiye daha istihdam sağlıyor olacağız.” H&M 2016 yılında açacağı mağazalarla yaklaşık bin 500 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.