Haşema’dan Sonra Heşofman

Ürün yelpazesi her geçen gün genişleyen muhafazakar giyimde tesettürlü mayodan sonra tesettürlü eşofmanlar da piyasaya çıkıyor.

  01 Ekim 2015 09:19 Perşembe
Haşema’dan Sonra Heşofman

Kadınlara alternatif modeller üreten ve tesettür giyimin öncü markası Haşema, Heşofman markası ile ürettiği spor kıyafetlerini sundu. Tenis, voleybol, basketbol ve binicilik gibi birçok spor dalına yönelik tasarımlar içeren Sport Koleksiyonunda kullanılan özel kumaşlar ve tasarımları sayesinde estetik ve sağlığı ön plana çıkartıyor

Haşema’nın tasarımcısı Esra Çelik, piyasada birçok tesettür eşofmanının olduğunu belirterek, “Piyasadaki eşofmanlardan farklı olarak, bu ürüne artı bir eşarp koyduk” dedi. Bu eşarbın lycra’lı ve özel bir eşarp olduğunu kaydeden Çelik, “Bu ürün spor yaparken saçların üzerinden kaymayı önlüyor. Bu da daha rahat hareket imkânı sağlıyor” dedi. Buna ek olarak heşofmanın boyunun uzun tutulduğunu belirten Çelik, “Daha yumuşak hatlara sahip. Bu nedenle vücut hatlarını göstermeyen bir ürün. Spor yapmaya uygun olarak üretildi” diye konuştu.

Tesettürde İnovasyon

Tesettür giyimde de inovatif ürünler kullanılmaya başlandığını belirten Çelik, heşofmanlar’da bambu ve organik kumaş kullandıklarını ifade eden Çelik, “Bu tip ürünler son dönemde büyük ilgi görüyor. Aksesuarlarımızda da doğal ürünler kullanıldı” dedi. Haşema gibi tesettür ürünlerini yurtdışına da ihraç ettiklerini anlatan Çelik, heşofmanların da Fransa, Kanada, Fas, Ürdün’e ihraç edileceğini belirtti. Tesettürün yaşamın her alanına girmeye devam edeceğini kaydeden Çelik, “Tesettürlü giyimde yeni ürünler üzerinde çalışıyoruz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.