Günlük Yaşama Nilit Trendleri

Önemli yapay elyaf üreticilerinden Nilit, 2013-2014 Sonbahar Kış Bodyfashion ve Activewear trendleri için hazırladığı koleksiyonunu sundu.

  15 Mart 2012 16:41 Perşembe
Günlük Yaşama Nilit Trendleri

Dünyanın önde gelen elyaf üreticisi Nilit, Bodyfashion Trendbook ile 2013-2014 Sonbahar-Kış sezonu trend konseptlerini tanıttı. Nilit, 2013-2014 Sonbahar-Kış sezonunun dört bodyfashion ve activewear trendini sunarken, iplikte bu eğilimlere uygun yeniliklerle dikkat çekiyor. Nilit’in üstün iplik teknolojileri, beklentileri karşılarken, naylon 6.6 ipliklere de standart oluşturuyor. Çevre ile uyumlu bir yapıda ürünler sunan Nilit’in 2013-2014 Sonbahar-Kış koleksiyonunda ise şu trendler ve onlar için özel geliştirilmiş elyaflar yer alıyor:

Yumuşak Dokunuş (Soft Touch / Nilit Super Microfiber)

Nilit, en ince naylon 6,6 filamentlerini taşımasıyla birlikte, maksimum hafiflikte yumuşak etkilere sahip kumaşlar üretiyor.  Basic ürünlerin rahatlık ve hafiflik hususları dikkate alınarak yenilendiği sezonlarda iç giyim kumaşlarında “Ultra hafiflik” çok önemli bir özellik olarak öne çıkıyor. Günümüzün stresli hayat tarzı, günlük konfor için üretilen kumaşlara odaklanılmasının nedenlerinden biridir. Ölçülü gündelik lüksler, akışkan, yumuşak ve hassas öğelere sahip ince sık dokuma kumaşlar tarafından destekleniyor. Nilit’te gündelik yaşamın sıkıntılarını ortadan yok etmek amacıyla böyle bir koleksiyonu takipçileriyle buluşturuyor.

Romantik Parlaklık (Glamorous Shine / Nilit Britex ve Nilit Brillion )

Nilit, zerafet, süs ve parlaklığa vurgu yapan teknik ve albenili Haute Coutere yeni iplik teknolojilerini sürekli güncelleştiriyor. Üstün parlak bir dokuya sahip olan Nilit Britex iplikleri, spandeksli ya da spandekssiz şekilde örülebiliyor ve böylece ışıltılı ve eşsiz drapeli kumaşlar yaratılabiliyor. Nilit Brillion ise, lüks bir dokunuş ve benzersiz parlak bir görünüm sağlayan pürüzsüz ipeksi tuşeye sahip bulunuyor.

İnce ve Formda (Slim and shape / Nilit Ecocare ve Nilit Innergy)

İnsanların stil, konfor ve gelişmiş performansa sahip olan son derece teknik ve yenilikçi vücut şeklini alan hazır giyim ürünlerine yönelik arayışı halen devam ediyor. Nilit, göz alıcı ve duyulara hitap eden ürünlerle, büyümekte olan bu pazarın talep ve beklentilerini karşılamayı sürdürüyor. Doğal kozmetik özelliklere sahip hazır giyim üretimine bütünsel bir yaklaşımla bakan Nilit Innergy iplikleri, selülit görünümünü azaltmaya yardımcı olarak hazırgiyim de önemli adımlar atıyor. Aynı zamanda Nilit EcoCare geri dönüşümlü iplikler kişinin korunumu ve refahını sağlarken çevresel kaygılara duyarsız kalmıyor.

Spor Koruma (Sport Protection / Nilit Aquarius and Nilit Innergy)

Hareket, enerji ve güç kaynağı olan aktif giyimi, sanatsal bir stil kombinasyonu olarak tanımlayan Nilit, fitness ve sporda kullanılan çok fonksiyonlu giysileri merkezine alıyor. Ustaca tasarlanmış yüksek lifli spor giysiler nefes alma, sıkıştırma ve nem yönetimi sağlıyor. Nilit Aquarius iplikler, vücuttan nemi atarken aynı zamanda üstün bir termal korumada etkili oluyor. Nilit Innergy ipliklerinden üretilen giysiler ise, fiziksel aktivite sırasında kasların korunması ve ısınmasına yardımcı oluyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.