Gerber-Glengo’dan Müşteri ve Operatörlerine Özel Kutlama

Gerber-Glengo sistemleri kullanıcı ve operatörleri düzenlenen kokteylde buluştu.

  07 Eylül 2017 01:00 Perşembe
Gerber-Glengo’dan Müşteri ve Operatörlerine Özel Kutlama

Başta konfeksiyon olmak üzere mobilya, deri, otomotiv, havacılık, denizcilik ve ambalaj sektörlerine CAD, CAS, CAM sistemleri konusunda hizmet veren Glengo Teknoloji, temsilcisi olduğu ABD menşeili Gerber Teknoloji Sistemleri kullanıcı ve operatörlerine yönelik bir kokteyl düzenledi.

26 Ağustos Cumartesi günü Ataköy Marina Nossa Costa’da düzenlenen etkinliğe Türkiye’nin her bölgesinden Gerber sistemlerini kullanan operatörler katılım gösterdi.  Gecenin başında Glengo Teknoloji çalışanlarına yönelik bir de ödül töreni düzenlendi. 20-30 hizmet yılını dolduran şirket personellerine sunulan plaketlerin ardından kutlamalar tüm coşkusuyla devam etti. Açılış konuşmasını yapan Glengo Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aykut Vural konuşmasında Glengo Teknoloji’nin 30 yılı geride bırakmasına dikkat çekerek, şirketin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Glengo ve Gerber ürünlerindeki en son gelişmelerin  konuşulduğu etkinlikte, firmanın CAD, CAS ,CAM ve PLM ürünleriyle ilgili kısa bilgiler verildi.

Kurulduğu yıl olan 1986’dan beri, CAD- CAM sistemleri üreticisi ABD menşeili Gerber Technology firmasını Türkiye ve Ortadoğu pazarında başarıyla temsil eden Glengo Teknoloji, kumaş serim ve kesim makineleri ile konfeksiyona yönelik yazılım programları konusunda tekstil sektöründen önemli bir müşteri kitlesine sahip. Glengo Teknoloji, sektör temsilcileri ile paylaşımın arttığı bu tür etkinliklere devam etmeyi hedefliyor.

YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.