GeBe, Çin yolunda

GeBe, 30 milyon dolar yatırım ile Çin’de 3 yılda 65 mağaza açmayı hedefliyor

  04 Haziran 2015 09:19 Perşembe
GeBe, Çin yolunda

AB’li hamile giyim markalarına 30 yıldan fazla hizmet veren GeBe, Türkiye’de 13 mağaza, yurt dışında 20 ülkede 100 noktada hizmet veriyor. Satış gelirinin yüzde 70’ini yurt dışından elde eden markanın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bulak, yurtdışında bulundukları noktanın memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Hedefimiz Çin pazarı. Çinli bir grup ile ciddi görüşmeler içerisindeyiz. Çin’de 30 milyon dolarlık bir yatırım bütçesi ile 3 yıl içerisinde 65 mağaza açmayı planlıyoruz” dedi.

Çin’de 3 yılda 65 Mağaza Açacak

Çin’in rekabetçi ve zor bir pazar olması nedeni ile yerel bir ortak ile hareket edeceklerini belirten Bulak, “Çinli bir grup olan China-Sweden International Investment ile ciddi görüşme yapıyoruz. Teknoloji ve gayrimenkul yatırımları gerçekleştiren bu grup hamile giyimde perakendeye girişi bizimle yapmak istiyor. Tasarım ve üretim kısmı bize ait olacak, yatırımı ise grup üstlenecek. 30 milyon dolarlık bir yatırım bütçesi ile 3 yılda 65 mağaza planlanıyor, Çin’deki 200 milyon A plus müşterinin hamile grubuna ulaşma hedefindeyiz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.