Filli Boya’dan Mobil Uygulama

Türkiye’de ilk kez ‘Mimar Benim’ uygulaması başlatan Filli Boya, iPad, iPhone ve Android kullanıcılarına “Yaşadığı Yerin Mimarı” olma ayrıcalığı sunuyor.

  16 Mayıs 2012 01:39 Çarşamba
Filli Boya’dan Mobil Uygulama

Türk boya sektörünün gülü markası Filli Boya’nın iPad, iPhone ve Android cihazlar için hayata geçirdiği ücretsiz “Mimar Benim” uygulaması; yaşam alanlarının kolayca ve istenildiği gibi renklendirilmesine imkan tanıyor. Bu uygulama birçok üstün özelliği bir arada sunan yapısıyla dünya genelindeki mobil uygulamalardan farklılaştığı belirtiliyor.

 

İlk kez geliştirilen “Mimar Benim” uygulaması ile iPad, iPhone ve Android cihaz kullanıcıları, yaşadıkları yerin mimarı olma şansını yakalıyor. Uygulama, kullanıcıların hem çektiği hem de uygulamanın galerisinden seçtiği fotoğrafları isteğe bağlı olarak elle veya otomatik olarak boyamasına olanak sağlıyor. Üstelik bu uygulama, Filli Boya renkleriyle mekanları renklendirme , beğendikleri renkleri favorilerine ekleme ve tüm bu geliştirdikleri içeriği Facebook ve Twitter’da paylaşma olanağı da sunuyor. Uygulamayı kullananlar, boyama yapılan fotoğraflar üzerindeki gölgelendirmeleri kaybetmeden renkleri istedikleri zeminlere kolayca uygulayabiliyor.

Tüm renklerin yerinde görüldüğü “Mimar Benim uygulaması sayesinde, yaşam alanında farklı renkleri denemek isteyenler kendisine ait rengin Filli Boya renk kodunu da kolayca öğrenebiliyor. Filli Boya’nın Mimar Benim uygulamasını App Store’un http://itunes.apple.com/us/app/mimar-benim/id522765978?mt=8 web sitesinden ücretsiz olarak indirebilir, yaşam alanlarınızın renklerini kolaylıkla seçebilirsiniz.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.