F&F Kids ile Yaz Daha Renkli

İngiliz F&F, yaz koleksiyonu ile çocukların dünyasına renk katacak

  23 Temmuz 2015 08:14 Perşembe
F&F Kids ile Yaz Daha Renkli

Herkese hitap eden koleksiyonları ve uygun fiyatlı ürünleri ile dikkat çeken F&F’nin F Kids koleksiyonunda, kız çocuklarına yönelik çiçekli elbiseler ve şortlar, baskılı tişörtler, rengarenk babetler, çiçekli askılı tulumlar, yelken baskılı, desenli şalvar pantolonlar, çiçekli postacı çantaları ve gözlükler bulunuyor. Nil yeşili, şeker pembesi, lila, mercan, lame, nefti yeşili ve fuşya gibi canlı renkler kullanılan F&F Kids koleksiyonunda erkek çocuklarına yönelik baskılı, yazılı atlet ve tişörtler, desenli gömlekler, bermudalar, renkli şortlarla ön plana çıkıyor.

Koleksiyonda kullanılan aksesuarlarda, kedi, köpek baskılı şapkalar, köpekbalığı desenli sırt çantaları, robot temalı çantalar ve keten ayakkabılar erkek çocuklarının yaz modasına havalı bir dokunuş katıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.