Etiket ve Barkod’da Yeni Çözüm Ortağı; Akbarkod

Tekstil başta olmak üzere birçok sektörde yer alan firmalara barkod ve etiket sistemler, ürünleri ve teknik servis hizmeti sunan Akbarkod firması, kısa sürede hızlı bir büyüme gösterdi.

  16 Temmuz 2012 17:10 Pazartesi
Etiket ve Barkod’da Yeni Çözüm Ortağı; Akbarkod

Hazırgiyim, ayakkabı, kimya, medikal, kozmetik ve perakende gibi birçok sektöre barkod ve etiket alanında çözümler sunan Akbarkod Etiket Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, sektörde kısa sürede tanınan bir firmaya dönüştü. Müşterilerine baskılı ve baskısız stickerlar, barkod yazıcıları, el terminalleri, saten, Japon akmaz, Tyvek ve nonwoven kumaşlar temin eden firmanın çalışmaları hakkında firma Genel Müdürü İsmail Ali Şahin, TextoWear’a açıklamalarda bulundu.

Akbarkod’un 2011 yılının Eylül ayında kurulduğunu hatırlatan Şahin, 7 gün 24 saat müşterinin talebini yerine getirme ilkesi ile çalıştıkları için, kuruluşun üzerinden henüz bir yıl geçmemesine karşın önemli bir pazar payına ulaştıklarını belirtti. Tekstil ve aksesuar alanında uzun bir geçmişe sahip olduğunu, sektörden elde ettiği bu deneyimleri Akbarkod’un faaliyetlerine yansıttığını belirten Şahin şunları söyledi; “Barkod sistemlerinin kuruluşu, sistem ekipmanlarının tedariği ve teknik servis konusunda müşterilerimize profesyonel hizmet anlayışı ile tavizsiz hizmet sunuyoruz. Ürün gamımızda yer alan sarf malzemeleri arasında; termal transfer ribonlar, kodlama folyosu, kuşe, vellum, PP, PE, metalize, baskılı ve baskısız sticker, karton etiketler, barkod yazıcılar, el terminalleri, barkod okuyucular, ağır yıkama Japon akmaz, hafif yıkama Japon akmaz, satenler, Avrupa akmaz, nonwoven kumaş, jakron, Tyvek ve baskı malzemeleri bulunuyor. Argox, Zebra, sato, Toshiba ve TSC marka barkod yazıcıları ile okuyucuları ve el terminallerini müşterilerimize hızla tedarik ediyoruz. Teknik servisimiz müşterilerimize satış sonrasında hizmet sunmaya devam ediyor.”

Uzaktan Yardım Sistemimizle Müşterilerimizin Hep Yanındayız

Bir yıldan kısa bir sürede firmanın kurumsal yapısını da hızla büyüttüğünün altını çizen İsmail Ali Şahin, bu dönemde düzenlenen tekstil fuarlarına katılarak sektörle birebir diyalog içinde olduklarını ve tanıtımlarını yaptıklarını açıkladı. Şahin; “Farklı sektörlerden olmalarına karşın tüm müşterilerimiz yüksek kalitede, kesintisiz bir hizmet talep ediyor. Barkod ve etiket sektöründe sürekli yeni teknolojiler ve uygulamalar görülüyor. Akbarkod olarak, küresel pazarda görülen bu yenilikleri Türkiye’deki üreticilere direkt olarak ulaştırmayı hedefliyoruz. Hatta, kurmuş olduğumuz Uzaktan Yardım Sistemi ile, şehir dışındaki müşterilerimize online teknik destek sunuyoruz” diye konuştu.

Sundukları çözümlerle müşterilerinin vizyonlarını geliştirmelerine katkı sağladıklarını belirten Şahin, iş akışının modern sistemler ve yazılımlarla takip edilmesinin üretim maliyetlerinin milimize edilmesinde büyük bir avantaj sağladığını vurguladı. Şahin; “Müşterilerimize, operasyonel maliyetlerini milimize etme noktasında, bütün sürecin izlenmesine olanak veren barkod ve etiket sistemlerinin önemini anlatıyor ve en doğru sistemi bulmalarına yardımcı oluyoruz” dedi. Müşterilerinden gelen taleple öncelikle ücretsiz bir Analiz hizmeti yaptıklarını ve ihtiyaç duyulan ürünün tam olarak niteliğinin saptandığını dile getiren Şahin, gerekli donanım malzemelerinin verilmesi, çalıştırılması ve daha sonrası için sürekli teknik servis işini üstlendiklerini kaydetti.

Sloganlarının ‘Barkod Her Yerde’ olduğuna belirten Şahin, firmalarının ITO ve MESİAD üyesi olduğunu dile getirdi. Şahin, endüstriyel üretimin bir parçası olan barkodun 20. yüzyılın en önemli keşiflerinden biri olduğunu hatırlatarak, tedarik ettikleri teknolojilerin ve ürünlerin üretim sürecinden perakende sürecine kadar bütün tedarik zincirinde önemli bir yere sahip olduğunun altını çizdi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.