Epson, ITM 2022’de Monna Lisa’yı Tanıttı

Epson Como Baskı Teknolojileri şirketi, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nda (ITM 2022) saatte 155 metrekarelik tekstil baskısı yapabilen modeli Monna Lisa ML-8000’i tanıttı.

  07 Temmuz 2022 08:49 Perşembe
Epson, ITM 2022’de Monna Lisa’yı Tanıttı

Global teknoloji lideri Epson’a bağlı Epson Como Baskı Teknolojileri şirketi, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Tekstil Makineleri Fuarı’nda saatte 155 metrekarelik tekstil baskısı yapabilen modeli Monna Lisa ML-8000’i tanıttı. Epson Como Baskı Teknolojileri, ITM 2022'de esneklik ve sürdürülebilirlik için dijital tekstil pazarının ihtiyaçlarını karşılamak üzere performans ve kullanılabilirliği birleştiren Monna Lisa serisinin giriş modeli Monna Lisa ML-8000'i sergiledi.

Dijitale Geçmek İsteyenlere

En yeni 8 Precision Core baskı kafasıyla ML-8000, saatte 155 metrekarelik (600x600 dpi) baskı hızına ulaşabiliyor. ML-8000, yüksek baskı kalitesi, üretkenlik ve minimum aksama süresiyle istikrarlı çalışma imkânı sunuyor. Bu yeni nesil model, uygun fiyata kolay çalıştırma özellikleriyle dijital baskıya geçmek isteyen şirketler için en ideal yazıcı olarak biliniyor. ML-8000, Asit, Reaktif, Dağıtma ve Pigment formülasyonlarında gazı alınmış bir vakum paketinde bulunan Epson GENESTA mürekkeplerini kullanıyor. Çevre dostu tekstil baskısı için dünya çapında tanınan standartları karşılamak için ECO PASSPORT sertifikasına sahip olan mürekkepler ayrıca Asit mürekkebi Bluesign ile birlikte Reaktif ve Pigment mürekkepler ECOCERT tarafından GOTS onaylı.

Tek Tedarikçi Çözümü

Monna Lisa, üretim döngüsü boyunca maksimum yardım sağlayan eksiksiz ve entegre bir sistem olan yüksek teknolojili ‘Total Solution’ın kalbinde yer alıyor. Tüm bileşenler için tek bir tedarikçi bulunuyor: yazıcı kafası, mürekkepler, kimyasal işlem öncesi ve sonrası ile mühendislik desteği.

Epson Hakkında

‘Dijital Tekstil Vadisi’ alanında lider şirketler olan For.Tex ve F.lli Robustelli'den oluşturulan Epson Como Baskı Teknolojileri, Epson İtalya'nın bir parçası olarak faaliyet gösteriyor. Epson Como Baskı Teknolojileri, Türkiye’de DBS Tekstil Digital Baskı Sistemleri tarafından temsil ediliyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.