Efsane Geri Dönüyor: LOFT

LOFT, “Sızlanmayı kes cazi-beni kullan” sloganı ile 2014-15 trendlerini belirleyecek.

  28 Ağustos 2014 09:28 Perşembe
Efsane Geri Dönüyor: LOFT

LOFT, dünyaca ünlü stilist ve artistik direktör Semra Russell ve ekibinin 2014-2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu için tasarladığı yeni ürünleri ile sezona hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. “Sızlanmayı kes cazi-beni kullan” sloganı ile duyurulan markanın yeni imaj kampanyasının Londra’da gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerini Danimarkalı fotoğrafçı Haifa Ollsenn üstlendi. 2014-15 Koleksiyonu, şık ve rahat kalıplarıyla dikkat çeken tasarımları ile sezon trendlerini belirleyeceğe benziyor.

Kadınlara Şıklık Sunuyor

Markanın kadın koleksiyonunda bu sezon Black & Black denim öne çıkıyor. Rock esintileri taşıyan şık ve güçlü mesajların olduğu baskılı t-shirt’ler, şık bluzlar, non-denim pantolonlar kadın koleksiyonunda öne çıkan ürünler arasında yer alıyor. Koleksiyonunda yer alan kolej hayatını yansıtan sporcu montları ve ekose desenli gömlekler de göz dolduran tasarımlar arasında yer alıyor.

LOFT Erkeği Yine Asi

LOFT ‘un erkek giyim ürünleri de her zamanki asi ve ferah tasarımları ile göz dolduruyor. Marka koleksiyonda yer verdiği 5 farklı tema ile erkek ruhunu şehir hayatındaki ve doğadaki yansımalarını ortaya çıkarıyor. Folklorik ve yerel hikayeler ile farklı ülke ve kültürlerin izlerinin rastlandığı toprak renklerinden oluşan geo-functional, industrial evolution teması, kolej tarzını yansıtan navy, kırmızı, elektrik mavisi renklerinin hakim olduğu Royal Street, koyu renklerin ve kuru kafaların kullanıldığı Rock teması, şık erkeğin yer aldığı Black teması ile AW 14-15 koleksiyonu tamamlıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.