Efes Havlu Tekstil’e Bir Sertifika Daha

Efes Havlu Tekstil, BSI tarafından verilen ISO 45001 belgesini dünya üzerinde tekstil sektöründe alan ilk firma olurken, makine parkurundaki yeniliklerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

  06 Kasım 2018 01:00 Salı
Efes Havlu Tekstil’e Bir Sertifika Daha

Sürdürülebilir tekstil üretimine bağlılığın göstergesi olan Oeko-Tex STeP sertifikasını, Türkiye’de almaya hak kazanan üçüncü firma olan Efes Havlu Tekstil, çalışanlarının güvenliğini sağlamak adına da hizmetlerini sürdürüyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre, ISO 45001:2018 denetimini de başarıyla tamamlayan Efes Havlu, uluslararası standardizasyon kuruluşu BSI tarafından, tüm dünyada tekstil sektöründe belgelenen ilk şirket olma başarısı gösterdi. Efes Havlu Tekstil Pazarlama Müdürü Elçin Kurtulan, Tekstil Dünyası / Tek To Wear’a yaptığı açıklamada, “Çalışanlarımız için daha iyi bir ortam yaratmak ve kazaları en aza indirmek için sürekli çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘Yenilikler Her Alanda Sürüyor’

İş güvenliği ve çevre bilinci noktasında, şirket olarak sürekli kendilerini güncellediklerini ifade eden Elçin Kurtulan, üretim parkurlarının da yenilendiğine vurgu yaptı. Son aldıkları makinelerle, ürünlerin dijital baskısını tamamen kendi bünyelerinde yaptıklarına dikkat çeken Kurtulan, “Üretim tesisimize son olarak Nirvana baskı makinesini ekledik. Dijital baskı işlerimizin tamamını kendi tesislerimizde yapıyoruz.” diye konuştu. 2018’in, döviz kurlarındaki dalgalanmaya rağmen Efes Havlu Tekstil adına beklenenden daha iyi geçtiğini de sözlerine ekleyen Kurtulan açıklamalarını şu sözlerle tamamladı: “Açıkçası 2018 yılı döviz kurlarındaki dalgalanmaya karşın bizim için beklediğimizden daha iyi geçiyor. Kurların yükselmesi ihracatımızı olumlu etkiledi. 2018’in ikinci yarısı ve 2019 için de oldukça umutluyuz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.