D’S Damat Bayilerden Sipariş Topladı

Erkek giyim markası D’S Damat, 2012 / 2013 kış koleksiyonlarını, 60’ı yurt dışından gelen 95 bayisinin katıldığı toplantı ile tanıttı.

  16 Mayıs 2012 01:38 Çarşamba
D’S Damat Bayilerden Sipariş Topladı

 

Farklı gelir gruplarına hitap eden, farklı görünüm kazanma şansı veren tasarımlarla erkek giyiminde dünya markası olma yolunda ilerleyen D’S Damat, yurtiçi ve yurtdışından İstanbul’a davet ettiği toplam 95 bayisine, 2012 / 2013 kış koleksiyonlarını tanıttı. Yurtiçi ve yurtdışından gelen bayiler büyük ilgi gösterdikleri tasarımlardan 23 milyon 380 bin TL değerinde, yaklaşık 280 bin parça yeni ürün siparişi verdi. Erkekleri olduğundan daha fit gösterecek ‘sihirli’ kalıpların yine ön plana çıktığı tasarımlar bayiler tarafından büyük ilgi gördü.

20 kişiden oluşan D’S Damat tasarım ekibinin hazırladığı sonbahar kış koleksiyonu toplam 1980 parçadan oluşuyor. Bayilerin 280 bin adet gibi rekor sayıda sipariş verdiği etkinlikte, alınan siparişlerin ekonomik değeri ise yaklaşık 23 milyon 380 bin lira olarak açıklandı. İstanbul’da gerçekleştirilen toplantıya katılan bayilerin 60 tanesini yurtdışından katılan bayiler oluşturuyor. Gürcistan, Kazakistan, Polonya ve Kırgızistan bayilerinin ilk kez katıldığı tanıtımda Almanya, Mısır, Rusya, Lübnan, Romanya, Dubai gibi pek çok ülkeden gelen bayiler alım gerçekleştirdi. Yurtiçinden ise yaklaşık 35 bayi toplantıya katıldı.

Koleksiyon Üç Ana Gruba Ayrıldı

D’S Damat Sonbahar Kış 2012 / 2013 koleksiyonu farklı giyim zevkleri ve farklı vücut tipleri göz önünde bulundurularak D’S Classic, D’S Casual ve TWN olarak üç ayrı grupta tasarlandı. Koleksiyonun üç başlık altında tasarlanması ile, her grubun alt temalarına ayrılarak kişiye özel giyim zevkini yaratmaya yardımcı olmak hedefleniyor.  ‘D'S Classic’ koleksiyonu, bu çeşitliliğe atıfta bulunarak kendi içinde 3 farklı temaya ayrılıyor. Geleneksel temada her sezonun olmazsa olmazları zenginleştirilmiş iç detaylarla sunuluyor. Asil Kan temasında trendlerden etkilenen, daha dar kalıp giyinen şehirli şık bir erkeğin ruhu yansıtılıyor. Aristokrat temasının esin kaynağı ise İngiliz Aristokrasi’sinin yaşam stili olarak tanımlanıyor. Koleksiyonda entelektüel, kendine güvenen, boş zamanlarında av sporlarıyla ilgilenen, doğal bir erkeğin tarzı yansıtılıyor.

‘D’S Casual’ koleksiyonu da, zengin renk ve model alternatifleriyle tıpkı klasikte olduğu gibi gündelik yaşam tarzınızda da farklı alternatifleriyle, seçenekler arasında yerini alıyor. Klan temasında ana yapılanma kırmızı ve kahverengi üzerine kuruluyor. Folklorik temasında natürel tonların parlak ve flash renklerle kontrast etkisi yaratacak şekilde harmanlanması çıkış noktasını oluşturuyor. Dağ Kaşifi temasının ana trendini spor giyimle etnik formların kombinlenmesi oluşturuyor.

TWN, 2012–2013 Sonbahar Kış koleksiyonu da kendini genç ve dinamik hissetmek isteyenler için yeni çözüm önerileri sunuyor. Daha fit ve slim seçenekler sunan marka benzer şekilde tasarlanan 3 ayrı temanın birleşimiyle hayat buluyor. Terziliğin Uyanışı temasında renkler, tonlar ve aksesuarlar son derece naturel bir kullanımla karşımıza çıkıyor. 70’ler temasında ise, David Bowie’den esinlenerek 70’lerin punk kültürüne doğru bir yolculuk yapılıyor. Asi Rüzgar teması 60’ların isyancı, aksi rock kültürünü yansıtıyor. Bu isyan sembolünün içerisinde bizleri bir retro yolculuğa çıkarıyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.