Diesel, 2012 Yazını Parlatıyor

Kent modasının öncüsü Diesel, yeni koleksiyonu Diesel Gold Black ile izleyenlerden tam not aldı.

  16 Mayıs 2012 01:36 Çarşamba
Diesel, 2012 Yazını Parlatıyor

Diesel bu sezon da Gold Black koleksiyonu ile göz doldurdu. 2012 İlkbahar Yaz sezonuna farklı tasarımlarla hazırlanan Diesel, metalik folyo şort ve payet yakalı yeleklerle izleyenleri büyüledi. Kadınlar için tasarlanan V yakalı kazaklar metalik ve parlak yapısıyla koleksiyonun en farklı parçaları olarak göze çarptı. Metalik tercihlere ek olarak örgü, siyah tulum tarzı elbiseler, kırık cam parçalarını andıran parçalarda koleksiyonun dikkat çeken tasarımları arasındaydı.

Koleksiyonda kısa parlak şortlarla birlikte kıvrımlı, asimetrik dizde biten elbiseler her çeşit uzunlukta kesimin olduğunu gösterir nitelikteydi. Pamuk, folyo, jarse, örgü kumaşların kullanıldığı parçalarda öne çıkan renkler arasında parlak gümüş, lavanta, lacivert, altın rengi, bronz, fildişi yer aldı. Özellikle metalik gümüş rengin yoğunlukla kullanıldığı koleksiyonda, şortlar ve skinny pantolonlar, gömlekler ile kombine edilmiş. Bu kombinlerde şort paçalarından gömlek eteklerinin çıkartılmış olması da koleksiyonun extreme havasını güçlendiriyor.

Diesel ile kreatif yönetmen olarak üç dönem çalışan Sophia Kokosalaki de, Diesel Black Gold 2012 İlkbahar Yaz koleksiyonu için podyuma çıkanlar arasında yer aldı. Birbirinden farklı tasarımları sergileyen ünlü modacı usta bir isim olarak, Diesel’e kadınsı bir incelik kattı. Koleksiyonda yumuşak erkeksi gömlekler ve metalik şal etek üzerine kombine edilen tuniklerde çok beğenildi. Özellikle günlük kıyafet olarak giyilebilecek yırtık gümüş etekler ve motorcu ceketleri dikkat çeken kombinler arasında yer aldı.

Kadınlar için tek renk olarak tasarlanan rock felsefesine uygun, aynı zamanda popüler kültüre hitap eden parçalar görsel olarak farklı bir yerde duruyordu. Tüm koleksiyonda yer alan tasarımlar alışılmışın dışında bir yapıya sahipken, parlak metalik pantolonlar ve üzerine uygulanan trençkotlar Diesel’in Black Gold İlkbahar Yaz tasvirini oldukça güçlü kılıyor. Popüler kültür öğeleri üzerinde oynayarak moda algısını farklılaştırmaya çalışan Diesel, bol siluetlerin kullanımı ile de kalite algısını ortaya koyuyor. Aynı zamanda marka klasik denim mirasına ters düşerek parlak tasarımlarla segmentini genişletiyor. Tüm bunların haricinde ise pastel tonlar, metalik yüzeyle kaplı çantalar, siyah topuklu ayakkabılar koleksiyonun öne çıkan diğer parçaları arasında yer aldı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.