DeFacto, Yurtdışı Açılımlarına Devam Ediyor

Yurt dışında 8 ülkede faaliyet gösteren DeFacto, Gürcistan pazarına giriş yaparak hizmet verdiği ülke sayısını 9’a, Türkiye dışındaki mağaza sayısını 35’e çıkardı.

  04 Aralık 2015 09:11 Cuma
DeFacto, Yurtdışı Açılımlarına Devam Ediyor

Ozan Group tarafından 2003 yılında kurulan ve 10 yılda 1 milyar dolar büyüklüğe ulaşan Defacto, hizmet verdiği ülkeler arasına Gürcistan’ı da ekleyerek Tiflis’te iki mağaza birden açtı. DeFacto, Gürcistan ile birlikte hizmet verdiği ülke sayısını 9’a, yurt dışı mağaza sayısını da 35’e çıkardı.

Yatırımlarımız Devam Ediyor

DeFacto Perakende Grup Başkanı İhsan Ateş konu ile iligli olarak yaptığı açıklamada DeFacto’nun Türkiye’de ve diğer ülkelerde olduğu gibi Gürcistan pazarında da başarılı olacağına inandıklarını söyledi. Ateş sözlerine şöyle devam etti: “Gürcistan, perakende tekstil sektörü için son derece önemli ve gelişmekte olan bir pazar. DeFacto olarak biz de, 2 mağaza birden açarak girdiğimiz bu pazarda yatırımlarımıza aynı hızda devam etmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki dönemde özellikle Bağımsız Devletler Topluluğu ve Ortadoğu ve Kuzey Afrika bölgelerine odaklanmayı sürdüreceğiz.”


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.