DeFacto Sınırları Aşmaya Devam Ediyor

Perakende tekstil sektörünün Türkiye’deki önemli markalarından DeFacto, Kazakistan’daki büyümesini Taraz’daki 14. şubesi ile devam ediyor.

  16 Haziran 2015 09:07 Salı
DeFacto Sınırları Aşmaya Devam Ediyor

Kurulduğu günden beri koleksiyonlarında rahatlık temasını öne çıkaran DeFacto, dünya markası olma vizyonu ile yurtdışı yatırımlarını sürdürüyor. Marka, yurtdışındaki odak noktalarından biri olan Kazakistan’da 14’üncü mağazasını açtı. 2012 yılında Kazakistan’a yatırım yapmaya başlayan DeFacto, Kazakistan’da yıllardır hizmet verdiği avm mağazası konseptinden çıkarak ilk kez bir cadde mağazası açmış oldu. Globallik yolunda emin adımlarla ilerleyen DeFacto, Taraz’da yer alan yeni mağazasında 875 metrekarelik alanda ziyaretçilerine hizmet verecek.

İnovatif Mağazacılık Anlayışı

Her sezon yeni koleksiyonları ile moda tutkunlarının beğenisini toplayan DeFacto’nun yeni mağaza tasarımı ile inovatif mağazacılık anlayışını Kazakistan’a taşıyan DeFacto’nun Perakende Grup Başkanı İhsan Ateş, “Bir dünya markası olma vizyonumuz doğrultusunda müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak adına büyük bir emek harcıyoruz. İnovatif mağaza konseptini de bu nedenle geliştirdik. Kazakistan’a DeFacto rahatlığını yayacağız. Yılsonuna kadar 10 yeni mağaza açmayı hedefliyoruz” dedi.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.