Dassault Systèmes Oyunun Kurallarını Değiştiriyor

Dassault Systèmes’in Yeni 3D Deneyim Platformu şirketlerin tüketici deneyimleri yaratmalarına yardımcı olacak.

  16 Mart 2012 00:17 Cuma
Dassault Systèmes Oyunun Kurallarını Değiştiriyor

3D tasarım yazılımı, 3 Boyutlu (3D) modelleme ve Ürün Yaşamdöngüsü Yönetimi (PLM) çözümlerinin güçlü markası Dassault Systèmes, 3 Boyutlu Deneyim platformuna odaklanan yeni bir stratejiyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Sektör liderleri ve pazarlama uzmanlarının iş yapış modellerini yeniden şekillendiren bu 3D Deneyim platformu, tüketici deneyimlerini artırmada ve markaların kullanıcıları için daha fazla değer yaratmalarına katkıda bulunuyor.

 

Endüstrinin önde gelen markalarının yanı sıra pazarlama uzmanlarının da çalışma süreçlerinde etkili olacak bu yeni 3D Deneyim platformu,  tasarımcıları, mühendisleri, pazarlama müdürlerini ve hatta tüketicileri yeni “sosyal bir çevreye” bağlayarak, markaların “müşterileriyle birlikte yenilik yapabilme” kavramına yenilik getiriyor.  Firma paydaşlarını inovasyon sürecine katmayı başaran 3D Deneyimler, son kullanıcılar için değer yaratmalarını da kolaylaştırmayı sürdürüyor.

 

Dassault Systèmes CEO’su ve Başkanı Bernard Charlès; “V6 platformunu müşterilerimiz ile birlikte birkaç yıl içerisinde daha ileri bir noktaya taşıdık. Arama bazlı teknolojiler, sosyal inovasyon kabiliyetleri ve gerçekçi 3D deneyimler bizleri yeni bir teknolojik oluşuma hazır hale getirdi. Bu yeni oluşum, 21’inci yüzyılın ‘sosyal firmalarına’ hizmet edecek bir 3D Deneyim platformu” dedi. “Bu yüzyılda insanların hiç olmadığı kadar çok ve değerli buluşlar yapacaklarına inanıyorum” diyen Charlès; “Şirketlere ve bireylere, ürün, doğa ve hayat gibi kavramları harmanlayarak sürdürülebilir inovasyonlar hayal edebilmelerini sağlayacak bütünsel 3D deneyimler sunmamız gerekiyor” diye sözlerine devam etti.

 

Charlès, 3D sanal mağaza uygulamaları, 3D görsel lojistik uygulamaları ve gerçek zamana bağlı iş akış süreçlerinin firmaların iş yapma şeklini şimdiden değiştirdiğini belirtti. Charlès;“Exalead ve Netvibes firmalarının birleşmesiyle oluşan 3DSwYM markamızın lansmanıyla birlikte, 3D Deneyim platformunun önemli bir parçası olan Social Business Apps’i (Sosyal İş Ağları Uygulamaları) de güçlendiriyoruz” dedi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.