Damat’tan Yaz Rüyası

Kaliteli ve seçkin tarzıyla uluslararası alanda tanınan bir markaya dönüşen Damat, ilkbahar yaz koleksiyonunda erkeklere iş hayatının yanı sıra günlük yaşamda ve yaz akşamlarında da şıklığı sunuyor.

  15 Nisan 2012 19:44 Pazar
Damat’tan Yaz Rüyası

Erkek giyiminin önemli markası Damat, İlkbahar-Yaz 2012 sezonu için, hayatın içindeki anlardan yola çıkarak sade bir yaz şıklığını ön plana çıkaran, çok özel bir koleksiyon hazırladı. Damat erkeği için özenle seçilmiş, yazın enerjisini konforla yaşatacak özel kumaşlardan tasarlanan koleksiyon bu yazın her anına şıklık getirmeyi amaçlıyor. Sıcak yaz günlerinde araba kullanırken, seyahat ederken, önemli bir toplantıda, hoş bir kutlamada ya da son dakikada çıkan bir iş yemeğinde Damat ilkbahar yaz kıyafetleri erkekleri yalnız bırakmayacak.

Özellikle kaliteli malzemeleri ve kesimleriyle tanınan Damat markası, bu tavrını bu sezon da sürdürüyor. Doğal ve yıkamalı ipliklerin yünlerle ve ipeklerle harmanlanması ile oluşan özel kalitede, nefes alabilen kumaşlar lüksün cazibesini kalıcı bir mutluluğa ve konfora dönüştürüyor. Yazın vazgeçilmezi yıkamalı kotonlarla hazırlanan ürünler kolay giyilebilir; yıkanabilir ve yüksek kullanım rahatlığıyla yine favori ürünlerden olmaya aday.

 

Damat klasik takım elbise koleksiyonunda yer alan ve nanoteknoloji ile tasarlanan radyasyon  kovucu ceketler ve takımlar, gömleklerde nanocare leke itici, Thermocool özelliğiyle vücut ısısını dengede tutarak terlemeyi önlemeye yardımcı kumaşlar ve gömlek hafifliğinde ceketler ile yaz şıklığını yaşamak çok daha kolay bir hale geliyor. Koleksiyonda öne çıkan diğer parçalar ise tek ceket ve tek pantolonların bir araya getirilmesiyle oluşturulan kullanım fonksiyonelliği olan, modern kombinler. Günlük iş yaşamınızda da kullanabileceğiniz bu kombinler, akşam saatlerinde veya haftasonlarında gerçekleşecek organizasyon ve programlarda hoş görünmeye yardımcı oluyor.

 

Koleksiyonda öne çıkan renkler arasında ise, klasik beyaz, gri, antrasit tonların yanında size yaz rüyasını yaşatacak sıcak kum beji ve serin deniz laciverti yer alıyor. Sezonun en trendy renk kombini; Narçiçeği kırmızısında, nefes alan hafif kumaşlardan üretilmiş casual pantolon seçeneğiyle bir araya gelen ekru ve beyaz tonlarındaki gömlekler yaz güneşine uygun enerjik ve yenilikçi takımlar oluşturuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.