Cotton Incorporated 2016 17 Sonbahar Kış Trendlerini Sundu

Cotton Incorporated ve Cotton Council International gelecek sezon trendlerini Türk tekstil ve hazır giyim sektörü ile paylaştı

  22 Haziran 2015 09:21 Pazartesi
Cotton Incorporated 2016 17 Sonbahar Kış Trendlerini Sundu

Amerikan pamuğunun yurtdışı pazarlama ayağı olarak hizmet veren Cotton Incorporated (CI) ve Cotton Council International (CCI) 2016 - 2017 Sonbahar-Kış trendlerini Türk tekstil ve hazır giyim sektörüne tanıttı. Türk tekstil, hazır giyim ve tasarım alanlarından 140’tan fazla sektör temsilcisinin katıldığı tanıtımda, toplantıya katılanlar kumaş, renk ve silüet trendlerini yakından görme fırsatı elde etti. Bozulma, nüfus, davranışsal dürtü, daha az ve koruma adlı beş trendin tanıtıldığı toplantıda, sonbahar ve kış mevsimini yansıtan renkler öne çıktı.

Bozulma

Hayatlarımızın ne kadar çok programlanmış hale geldiğinden yola çıkarak, yeniliklerin dürtünün donuk kaldığından esinlenen Bozulma trendinde, ters çevrilebilen, pamuklu jakar örgülerde dijitalleştirilmiş çizgiler göze çarparken, büyük ölçekteki kesme kumaş desenlerinde bağlantısız şekiller modern yama oluşturuyor. Kullanılan bozulmuş grafik desenler ve nötr renkler, fuşya ve yeşilin rasgele atışlarına karşı sıralanmış canlı mavi ve turuncu tonları trendi tamamlıyor.

Nüfus

Pamuk naylon karışımlarda armürlü desenler çatlak görünüm ve doku ortaya çıkardığı trendde, pamuk süprem üzerine bağlanmış naylon şeffaf süprem süzülme illüzyonu oluşturuyor. Kullanılan armürlü kumaşlardaki donmuş görünüm ise kaplama ve kumlama ile elde ediliyor. Soğuk renklerin kullanıldığı trendde crisp snow ve shade black karamsar ve baygın mavi ve grilerle duygusuz ortamda kontrast oluşturuyor.

Daha Az

Pamuklu dimi dokumalarda karşıt renkli iplikler holografik görünüm oluşturduğu trendde, sanatsal görünüm için giysi baskılı trikoda kumaşın arka yüzü dışta kullanılıyor. Açık örgü yapılarda metalik iplikler ağırlık hayali oluşturduğu trendde her yöne şekil değiştirebilen  zengin, sofistike bir palet. Icy mint ve Au Naturel ile dengelenmiş özlü sonbahar renkleri olan caramel, deep teal ve mahogany kullanılmış.

Davranışsal Dürtü

3-boyutlu origami detayları pamuklu kadın giyimde heykelsi etkiler meydana getirildiği trendde, kullanılan beklenmeyen renk aralıklarında degrede iplikler melanj triko örgüleri güncelliyor. Zımbalama ile delinmiş ve şeffaf kaplamalı denimin kullanıldığı trend, sage ve beige gibi bilinen nötr tonlar ile Electrified Lime ve Purple Lacquer’ın konuşkan ortaya çıkışlarının karışması bu paleti hem komforlu hem de benzersiz kılıyor

Muhafaza

Dokulu dokumaya şeffaf folyo sırlı seramikleri anımsatan bu trendde, pamuklu interlok örgüde akan permanganat baskı tekniği kullanılarak ortaya çıkmış. Trende yer alan yüksek-karşıtlık renklerinde crinkle efekti kadifedeki genel kabarıklığı artırılmış.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.