Chico’s FAS’ta Üç Yeni Eş Zamanlı Liderlik Ataması

Chico’s FAS, sektördeki başarısını artırmak için üç yeni eş zamanlı liderlik ataması yaptı.

  08 Haziran 2020 09:42 Pazartesi
Chico’s FAS’ta Üç Yeni Eş Zamanlı Liderlik Ataması

Chico's, COVID-19 salgını öncesinde 2019 mali yılının ilk çeyreğinden dördüncü çeyreğine kadar satışlarda yüzde 9.4 artışla, moda perakende alanındaki en hızlı geri dönüşlerden birini yaşamıştı. Bu başarısını sürdürebilmek adına yönetimde isim değişikliklerine gidildi. Bu üç yeni eş zamanlı liderlik ataması, işletmenin istikrarını ve sürekliliğini güçlendirmek ve sürdürmek ve şirketin geleceğini daha da desteklemek için tasarlanmış planlı takip eden sürecin bir sonucu olarak nitelendirildi.

Molly Langenstein Yeni CEO

Satışları ve karlılığı canlandırmada başarısı kanıtlanmış 30 yıllık perakende moda emektarı olarak bilinen Molly Langenstein, şirketin yeni CEO’su oldu. Langenstein, Ağustos 2019'dan bu yana şirketinin en büyük iki markası olan Chico’s ve White House Black Market şirketinin başkanı olarak hizmet veriyordu.

Bonnie Brooks Yönetim Kurulu'nun En Üst Düzey Yetkilisi Oldu

Şirket ayrıca, Nisan 2019'da şirketin toparlanma sürecinde yönetim rolünü devralan mevcut CEO ve Başkan Bonnie Brooks'un artık Yönetim Kurulu'nun En Üst Düzey Yetkilisi olacağını ve şirketin stratejik hedeflerini denetlemeye devam edeceğini duyurdu.

Bağımsız Baş Direktör William Bill Simon

Yönetim Kurulu üyesi ve ABD Walmart eski Başkani ve CEO’su ve KKR özel sermaye firmasının kıdemli danışmanı William Bill Simon, bağımsız baş direktör rolünü üstlenecek.

Son beş yıldır yönetim kurulu başkanı olarak görev yapan David Walker, yönetim kurulu üyesi olarak görevine devam edecek. Langenstein ayrıca yönetim kurulu üyesi olarak da görev yapacak. Tüm atamaların 24 Haziran 2020 tarihinden itibaren geçerli olacağı belirtildi.

Bonnie Brooks atamalara ilişkin, “Molly, iki önemli giyim markamızı yeniden konumlandırmak ve yeniden inşa etmek için Ağustos ayında şirkete katıldı. Özellikle ürün, dijital ve pazarlama alanlarında ürün çeşitliliğini geliştirme, satışları artırma ve üst düzey yetenekleri işe alma fırsatlarını hızla ele geçiren olağanüstü bir lider olduğunu kanıtladı. ”ifadelerini kullandı.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.