Çalık Denim Sürdürülebilirlik Konusunda Ödüle Aday

Çalık Denim, Avrupa İş Ödülleri’nde ‘Çevre ve Kurumsal Sürdürülebilirlik’ alanında finalde yarışıyor.

  29 Ocak 2016 09:10 Cuma
Çalık Denim Sürdürülebilirlik Konusunda Ödüle Aday

Premium denim üretiminde dünyanın önde gelen firmalarından biri olan biri olan Çalık Denim, Avrupa İş Ödülleri’nde (European Business Awards) ilk aşamayı geçerek ‘Çevre ve Kurumsal Sürdürülebilirlik’ alanında finale bir adım daha yaklaştı.

Halk Oylaması Avrupa Şampiyonu’nu Belirleyecek

Dünyadan birçok markanın katıldığı Avrupa İş Ödülleri Yarışması’nın ikinci etabında ise Çalık Denim’in sürdürülebilirlik alanında yaptığı çalışmaların anlatıldığı video katılımcı firmaların sosyal, kültürel, ekonomik ve çevreye olan duyarlılığını değerlendiren European Business Awards’un ana sayfasında yayımlanarak halk oylamasına açıldı. Tanıtım videoları 11 Ocak – 26 Şubat tarihleri arasında yayında kalacak. Firmalara ait videoların belirlenen süre içinde oylanmasının ardından 33 ülkeden sadece birer firma finale kalacak. Jüri son olarak 33 finalist firmadan birini seçerek, Avrupa şampiyonu ilan edecek. Avrupa şampiyonu, Haziran 2016’da Avrupa İş Ödülleri Gala etkinliğinde ilan edilecek. Çalık Denim’i desteklemek isteyenler businessawardseurope.com sitesinde yer alan, şirketin iş ve başarı hikâyesini anlatan videosu üzerinden oy kullanabilecekler.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.