Blugirl’den Tropikal Bir Yaz

Blugirl 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile zevk sahibi kadınlara hitap ediyor. Şık etekler ve mini elbiselerin öne çıktığı koleksiyonda, aksesuarların ustaca kullanımı dikkat çekiyor.

  16 Mayıs 2012 01:28 Çarşamba
Blugirl’den Tropikal Bir Yaz

İtalyan moda markası Blugirl, baskılı elbiseler ve rengarenk tasarımların yer aldığı 2012 İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile takipçilerini büyüledi. Markanın yaza özel tasarımlarını sunduğu koleksiyonda, baskılı elbiselerin yanında tamamlayıcı olarak kullanılan aksesuarlar, izleyenlerden tam not aldı.

Yaz aylarında her markanın kullandığı fazlaca renk kombinasyonu Blugirl’ün koleksiyonunda da yer alırken, etekler de kullanılan fantezi ipler ve ayakkabılar farklılık yaratıyor. Çiçek desenli elbiseler ve eteklerin başrolde olduğu koleksiyonda düz beyaz renkli dizde biten modeller de yer alıyor. Renk skalası oldukça geniş tutulan tasarımlarda ağırlıklı olarak sarı, toz, çayır yeşili, çilek, sakız pembe, turuncu, mercan gibi renkler tercih edilmiş. Kumaş açısından pamuk, ipek, organze, şifon, tafta tercih edilirken, uzunluklara bakıldığında her boydan, elbiseler yer almış. Koleksiyonla ilgili bir başka önemli nokta ise uzun ya da diz üstünde kesilen elbiselerin trençkotlarla birleştirilmesi koleksiyona farklı bir hava katmış.

Blugirl koleksiyonunda şekil olarak geniş kesimli elbiselerin kullanılmasının yanında katlı kesim detaylarına sahip elbiselerde yer alıyor. Yaz aylarında hafifliğin öne çıktığı tasarımların tercih edilmesi nedeniyle, marka tasarımlarında bu öğeye oldukça dikkat çekmiş. Parçaların en önemli özelliklerinden birisi, görünüşte yakalanan hafif ve akışkan yapı olarak tanımlanıyor.

Kadınların zarif ve romantik dünyasına hitap eden Blugirl, ilginç detaylarla süslediği mikro boyda hırkalar, dantellerle işlenmiş etekler ve kokteyl elbiseleri ile yaza özel seçimlerde bir adım öne çıkmayı hedefliyor.  Koleksiyonun öne çıkan diğer parçaları arasında ise blazer ceketlerdeki çiçek baskılar olarak tanımlanıyor. Tasarımlarda kullanılan detaylar arasında en çok göze çarpan öğeler arasında kolyeler, bilezikler, güneş gözlükleri, kemerler, el çantaları yer alıyor.

Romantik kadınların dünyasına girmeyi hedefleyen marka 2012 koleksiyonunda özellikle 3D çiçekli aplikeler ile göz doldurdu. Detay çalışmasının doruğa çıktığı kokteyl elbiselerinin tasarımlarında ise puantiyeler dikkat çekiyor. Elbiseyi tamamlayıcı unsurların kullanımı ile adından söz ettiren koleksiyonun temel aksesuar parçaları arasında ise; bilekten deri kayışlı sandaletler, şapkalar, çiçek baskılı sandaletler, kapitone deri çantalar, yaylı rugan saç bantları, renkli gözlükler yer alıyor.

Blugirl 2012 İlkbahar yaz koleksiyonunun reklam yüzü ise Jessica Miller oldu. Çekimleri Michelangelo di Battista’da gerçekleştirilen kampanya tropikal bir ortam imajına sahip. Oldukça rahat kesimlerin yer aldığı reklam kampanyasında, leopar desenler, dökümlü uzun elbiseler, altın renginde abartılı bilezikler, kolyeler, kemerler modaseverlere sunuluyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.