Bilkur Datalogic 220VS’yi Pazara Sundu

Türkiye’nin önemli barkod tedarikçisi Bilkur, temsil ettiği güçlü markaların arasına Datalogic 2200VS’yi ekledi.

  16 Haziran 2012 00:17 Cumartesi
Bilkur Datalogic 220VS’yi Pazara Sundu

Perakende başta olmak üzere birçok sektörün talep ettiği barkod teknolojileri konusunda 23 yıllık bir tecrübeye sahip olan Bilkur, ürün gamına efsanevi barkod okuyucu Datalogic 2200VS’yi kattı. Türk pazarına halen Aclas, Argox, Bitatek, Datalogic, Godex, Unitech ve Zebex barkod ürünlerini sunan Bilkur, Mayıs ayı itibariyle küresel OT/VT lideri Datalogic’in ayrıcalıklı markası kabul edilen, masaüstü çok yönlü lazer barkod okuyucusu Datalogic 2200VS’yi bu pazara sunmaya başladı.

Datalogic 2200VS modeli özellikle barkodlu çıkışın yoğun olduğu market, eczane gibi yerlerde yüksek performansı nedeniyle en çok tercih edilen okuyucu olarak tanınıyor. Datalogic 2200VS’nin bazı temel özellikleri şöyle sıralanıyor; 20 lazer çizgisi, saniyede 6000 tarama, harici barkod okuyucu bağlayabilme. Bilkur tarafından stok problemi olmadan satışı yapılan Datalogic 2200VS piyasada kullanılan birçok yazarkasa ve Pos cihazına da kolayca bağlantı yapılabilmesi özelliğine sahip bulunuyor.

1,2 metreden düşmeye dayanıklı bir yapıya sahip olan cihaz, 1D barkodlarda agresif bir performansa sahip. 1.1kg ağırlığında olan ürün 152mm genişliğinde, 152mm yüksekliğinde, 97mm derinliğinde tasarlandı. 15.2cm okuma yüksekliğine sahip olan Datalogic 220VS, özellikle satış noktaları, stok kontrolü, sevkiyat takibi, eczaneler, kütüphaneler ve akaryakıt istasyonları için en uygun barkod çözümü olarak sunuluyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.