Balonevi Kutlamaları Renklendiriyor

Törenlerin vazgeçilmez süsleri balonlarda onlarca çeşit ve farklı uygulama seçeneği sunan Balonevi firması, müşterilerinin hayal ettiği tören ve kutlamalara katkı sağlıyor.

  16 Haziran 2012 00:57 Cumartesi
Balonevi Kutlamaları Renklendiriyor

Özellikle açılış törenleri, özel kutlamalar ve partiler için vazgeçilmez aksesuarlar balonlardır. Birçok amaçla kullanılan balonlar konusunda uzmanlaşan Balonevi firması, İstanbul Tuzla Deri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikasında çalışmalarını başarıyla yürütüyor. Kongre, seminer, açılış, temel atma gibi organizasyonlarda ortamı renklendirmek için kullanılan balon dekorasyonu, aynı zamanda etkinlik alanında gizlenmek istenen noktaların kapatılması içinde tercih ediliyor. Bütün renk seçenekleri ile, istenilen harf ve rakamların oluşturulabildiği balonlara firma ve kurum logolarının yanı sıra fotoğraf da basılabiliyor. Son dönemde yoğun yatırımlarla öne çıkan tekstil sektörü, açılış ve temel atma gibi etkinliklerde Balonevi’nin çözümleri ile dikkat çekiyor. 2011 yılında kurulan firmanın hizmetleri arasında; balon süslemeleri, kapı kemeri, balon yağmuru, uçan balonlar, sütun yer alıyor.

Organizasyon alanında gizlenmek istenen bir bölge için Balonevi tarafından Balon Duvarı oluşturuluyor. Balonlarla görünmesi istenmeyen bu noktalar hem gizlenmiş oluyor hem de etkinlik konseptine uygun bir görünüm elde ediliyor. Balonevi, organizasyonların giriş noktasının belirlenmesi için Balon Takları hazırlıyor. Bu balon takları ister kapıya monte, ister ayaklı isterseniz uçan Jumbo balonlarla askıda tutulabiliyor.

Helyum gazı ile şişerek uçan balon olarak kullanabileceğiniz Jumbo 80cm ve 120cm çap olarak 2 boyuta sahip. Logo basılan Jumbo balonların yanı sıra Sütun Balonlar da büyük bir talep görüyor. İlgi çekmesi istenen ürünün daha fazla ilgi çekmesi için yürüme yolu ya da yönlendirme amacı ile kullanılan sütun balonlar ayaklı veya uçan tipte kullanılabiliyor.

Açılış, temel atma ve benzeri her türlü etkinliklerde, coşkunun doruğa çıktığı noktada Balon Uçurma uygulaması katılımcılara renkli anlar yaşatıyor. Rengarenk balanloranı bir adanda gökyüzüne salınması ile etkinlik güçlü bir final yapmış oluyor. Benzer şekilde Balon Yağmuru uygulaması da tavan yüksekliğinden bırakılan renkgarenk balonlarla ortamı daha canlı kılıyor. Uçan Balonlar ve Zincir Balonlar da sunan Balonevi firması, bütün balon çeşitlerine istenilen yazı ve şekilleri baskı olarak uygulayabiliyor. Ya da bu balonlarla yazı ve şekilleri oluşturabiliyor. Perakende alanında kendi mağazalarını oluşturan firma, ayrıca lisanslı çocuk ürünlerine sahip.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.