Bally Baharda Deriye Bürünüyor

2012 ilkbahar yaz koleksiyonunda şık ve değerli malzemelerden oluşmuş tasarımlara sahip olan Bally, kadınları modern giyimle buluşturuyor.

  15 Şubat 2012 18:30 Çarşamba
Bally Baharda Deriye Bürünüyor

İsviçreli lüks giyim, çanta, kemer ve ayakkabı markası Bally, 2012 İlkbahar yaz Koleksiyonunda yeni stiller, yeni malzemeler ve alternatif kumaşlar sunuyor. Bally’nin kreatif direktörleri Michael Herz ve Graeme Fidler tarafından, Milano Hazırgiyim Haftası’nda sunulan modern ve spor görünüme sahip koleksiyonda özellikle deri tasarımlar dikkati çekti. 1960’lı yılların öğrenci modasından ilham alan Bally koleksiyonunda deriler lazerle kesilerek ve delikler açılarak estetik bir görünüme kavuşuyor. Deri etekler, ceketler ve elbiseler üzerine elle işlenen danteller, iki boyutlu çiçek oymaları ve işlemeler zengin malzeme kullanımında terzi işçiliğini gözler önüne seriyor. Tasarımlarda ayrıca organik camlı kumaşlar ve başka materyallerde yer bulmuş.

Genel olarak tek veya iki parça şeklinde tasarlanmış olan koleksiyonda midi boya esas alınmış. Klasik giyim parçaları, boru etekler, cardigan ceketler, yakasız ceketler ve ince işlemeler  koleksiyonda büyük beğeni topladı. Koleksiyonun renk paletinde ise; beyaz, siyah, bej, buz rengi, limon sarısı, menekşe, antrasit (kömür siyahi), bebek pembesi, gece mavisi ve gök mavisi görülüyor. Düz, yuvarlak ve geniş şekillerin silüetleri şekillendirdiği tasarımlarda deri, pamuk, ipek, keten, işlemeli deri ve organik camlı kumaşlar kullanılmış.

Stil sahibi kadınların tercihi olmayı hedefleyen Bally, aksesuar tasarımları da bir o kadar seçkin ve çarpıcı. Giysilerle bütünleşen bu aksesuarlar arasında timsah derisi desenli ve dağ keçisi motifli kutu çantalar, çok askılı deri sandaletler, değişik işlemeli el ve omuz çantaları, deri ve ipek çantalar.

Bally Nişantaşı’na Geldi

Hazırgiyim ve aksesuar sektörünün köklü markası Bally, Türkiye’deki ilk mağazasını Ekim 2011’de Nişantaşı’nda açtı. Dış yüzü bronz kaplanan 103 metrekare büyüklüğe sahip mağaza, geniş vitrini ile de moda tutkunlarına geniş bir görüş alanı sunuyor. Kaliteli deri işçiliği ve modern tasarımları ile 160. yılını dolduran Bally, Nişantaşı mağazasında sezon koleksiyonlarını, ayakkabı, çanta ve aksesuar ürünlerini sunacak.

1851 yılında İsviçre’de kurulan Bally, ayakkabı ve aksesuar koleksiyonlarındaki kaliteli işçiliği sofistike stilleriyle tanınıyor. Bally, günümüzde Labelux Grubuna ait bulunuyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.