Ayaydın-Miroglio Grubu’ndan Kadınlara Destek

Ayaydın-Miroglio Grubu Binyaprak Projesi ile grup bünyesinde çalışan kadınların başarı hikayelerini paylaşarak, diğer kadınlara da ilham kaynağı olmayı hedefliyor.

  07 Haziran 2016 09:00 Salı
Ayaydın-Miroglio Grubu’ndan Kadınlara Destek

Ipekyol, Twist ve Machka markalarını bünyesinde bulunduran Ayaydın Miroglio Grubu, kurumsal şirketlere örnek olacak ve toplumsal farkındalık yaratacak bir sosyal sorumluluk projesine destek veriyor. Grup Binyaprak Projesi ile bünyesinde çalışan kadınların başarı hikayelerini paylaşarak, diğer kadınlara da ilham kaynağı olmayı hedefliyor. Binyaprak “O yaparsa ben de yaparım’’  hedefiyle yola çıkarak, çalışan kadınların iş tecrübeleri ile ilham veren başarı hikayelerini videolar üzerinden yayınlıyor. Farklı coğrafyalarda yaşayan ve iş hayatına atılmak isteyen kadınlara ilham olması beklenen proje dijital bir kız kardeşlik ağı olarak tanımlanıyor.

Projeyle ilgili değerlendirmede bulunan, Ayaydın-Miroglio İnsan Kaynakları Direktörü Yasemin Avcı, Ayaydın-Miroglio Grubu’nda kadın çalışan istihdam oranının yüzde 85 olduğunu hatırlatarak, ilham veren kadın çalışanlarının hikayelerini dijital platformda yayına aldıklarını, Genel Müdür Uğur Ayaydın’ın da projeyi sahiplendiğini ve bunun için hikayelerini paylaşan kadın çalışanlar ile birlikte kamera karşısına geçtiğini belirtti.

Kadınların potansiyellerine ve gücüne inandıklarını, başarı hikayelerinin  paylaşılması ile diğer tüm kadınlara ilham olabileceklerini ve tüm kadınların içlerindeki iş hayatı potansiyellerini keşfetmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirten Yasemin Avcı, kadınların çalışma hayatında daha çok yer almaları ve kariyer anlamında desteklenmeleri gerektiğine inandıklarını söyledi.

 


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.