Assortie’den Yaza Özel Tasarımlar

Assortie, ilkbahar ve yaz aylarına özel olarak tasarladığı koleksiyonda, sarı ve kahverengi renk kombinasyonları ile öne çıkıyor.

  15 Nisan 2012 18:54 Pazar
Assortie’den Yaza Özel Tasarımlar

Türkiye’nin önemli aksesuar üreticilerinden olan Assortie, takipçilerine yeni aynı zamanda farklı bir koleksiyon sunuyor. Kış aylarının ardından baharı rengarenk tasarımlarla karşılayan Assortie, çantalar, kolyeler, şallar ve eğlenceli aksesuarlarla takipçilerine seçim şansı sunuyor.

Soğuk geçen kış aylarının ardından,  Nisan ayının gelmesi ile Assortie mağazaları da vitrinini bahar renkleri ve tasarımları aldı.  Markanın yeni sezon koleksiyonunda, pembeli, sarılı cüzdanlar, rengarenk makyaj çantaları, güneş gözlükleri, deri aksesuar kemerler, özel desenli çantalar, şık tasarımları ile dikkat çeken takılara yer verilmiş.

Aksesuarları birbirleriyle kombinleyerek kullanım tercihi sunan Assortie, özellikle sarı – kahverengi kombinasyonlara, sezonun öne çıkan trendleri arasında yer vermiş. Bu yıl mutlaka sarı renkte bir aksesuar eğilimi olacağını söyleyen firma, farklı model ve renk seçenekleriyle, müşterilerine keyifli ama seçimi zor bir koleksiyon sunuyor.

Yeni sezonda çocuklara ve daima çocuk kalmak isteyenlere de seslenen Assortie, bu kesime hitap eden takı ve aksesuarlarla büyük beğeni topluyor. Assortie’nin fil, zebra, gergedan gibi sevimli hayvan figürlerinin kullanıldığı peçetelikler ve rengarenk kumbaraları özellikle çocukların ilgisini çekecek tarzda tasarlanırken, Bu şirin peçetelikler, doğum günü partileri ve çocuk sofraları için ideal görünüyor.


YORUMLAR
Sayın ziyaretçimiz; Üye olmadan yapılan yorumlar "misafir" olarak adlandırılacaktır. Yorumlarınızda size özel bir isim ve resim kullanmak, yaptığınız yorumlara üye menüsünden ulaşmak, yorumlarınıza gelen cevapları kontrol etmek ve üyelere sunulan daha pek çok özellikten yararlanmak için üye olun!
Bu haber hakkındaki yorumunuz nedir?
1000 - karakter kaldı.